18. august 2019
Den 18-årige mand var fra Farum og elev på Allerød Gymnasium. Da den tragiske ulykke blev kendt, samledes kammerater fra gymnasiet på stationen, hvor de lagde blomster og tændte lys. Foto: Allan Nørreaard
Den 18-årige mand var fra Farum og elev på Allerød Gymnasium. Da den tragiske ulykke blev kendt, samledes kammerater fra gymnasiet på stationen, hvor de lagde blomster og tændte lys. Foto: Allan Nørreaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rapport: 18-årig lå død på skinnerne i seks timer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rapport: 18-årig lå død på skinnerne i seks timer
Allerød - 13. april 2019 kl. 04:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Havarikommissionen har nu afsluttet sin undersøgelse af, hvad der skete, da en 18-årig mand den 10. november blev påkørt af et tog ved Allerød Station og omkom.

arrow Læs også: 18-årig togdræbt kammerat mindet på gymnasium

Klokken 05.43 faldt den 18-årige, unge mand fra perronen og ned på sporet ved Allerød Station. Klokken 05.57 blev han påkørt af et tog, men først klokken 11.35 blev den 18-årige opdaget.

Det slås fast i en netop offentliggjort rapport fra Havarikommissionen, der har undersøgt den tragiske hændelse, som kostede den unge mand livet.

Rapporten bygger blandt andet på videomateriale fra Allerød Station. Det viser, at den unge mand første gang kunne ses på perronen klokken 05.23.

»Han gik usikkert rundt på perronen et stykke tid og satte sig derefter i et læskur i perronens sydlige ende, hvor det så ud som om, han var faldet i søvn. 05.37 ankom et S-tog, uden at den unge mand reagerede. Efter passagerudveksling kørte toget igen. Klokken 05.41 ankom to personer på perronen, og den ene forsøgte tilsyneladende uden held at få kontakt med den unge mand. Kort tid derefter gik de igen«, står der i rapporten.

Den beskriver endvidere, at den 18-årige et par minutter senere rejste sig op og forlod læskuret. Han gik med usikker gang lidt rundt på perronen, hvorefter han gik direkte hen mod perronkanten, trådte ud over kanten og faldt ned på sporet.

Ifølge rapporten var der mellem klokken 05.43 og påkørselstidspunktet enkelte andre personer på perronen, men på videooptagelserne ser det ikke ud til, at nogen af dem lagde mærke til den 18-årige nede på sporet. 05.57 ankom det næste tog og påkørte den unge mand.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis.

arrow Politiet slår fast: 18-årig dræbt af toget i tragisk ulykke
11. november 2018 kl. 10:10 Opdateret: kl. 10:10

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede