21. november 2018
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rækkehuse erstatter parcelhuse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rækkehuse erstatter parcelhuse
Opdateret 22. december 2016 kl. 08:46
Allerød - 21. december 2016 kl. 05:44
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var egentlig besluttet, at der skulle bygges to parcelhuse på Elmevej på arealet, hvor spejderhytten tidligere lå. Men i løbet af lokalplanens 12 uger lange høringsperiode modtog kommunen en del svar fra naboer, som ikke var begejstrede for den plan.

arrow Læs også: Skoler bør have penge til omstilling

Teknik- og Planudvalget besigtigede derfor stedet tidligere på månen. Og det besøg har sammenholdt med indsigelserne nu resulteret i, at de to parcelhuse droppes til fordel for fire rækkehuse samme sted.

Der kom tre indsigelser i høringsperioden, med grundejerforeningen Parkvej, tre boliger på Parkvej og otte boliger på Elmevej som afsendere.

Primært gik indsigelserne på, at den påtænkte bebyggelsen ville give skygge og indbliksgener, at der var tale om uskøn arkitektur i to etager, og at placeringen ud mod Elmevej var uhensigtsmæssig, da vejen ikke er så stor.

- Vi var oprindeligt blevet enige om at bygge to parcelhuse, men på grund af indsigelserne tog vi ud og kiggede på området, og ud fra det blev vi enige om at lave det om fra to villaer til fire rækkehuse. Det løser alle de indsigelser, der har været i forhold til blandt andet indsigtsforhold og tilgodeser faktisk alle. Det giver jo også dobbelt så mange boliger. Endda den type boliger, der efterspørges i Blovstrød. Så det var en af de gode sager, hvor vi har lyttet til borgerne og er nået frem til et endnu bedre forslag end det, der oprindeligt blev vedtaget, siger Jesper Hammer (Nye Borgerlige), der er formand for Teknik- og Planudvalget.

arrow Angreb i Berlin skræmmer, men afskrækker ikke
20. december 2016 kl. 11:37 Opdateret: kl. 08:46
arrow Naboer skal ikke regne med kompensation
20. december 2016 kl. 05:01 Opdateret: kl. 08:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk