22. november 2019
Timea Karolina Kiss havde så godt et praktikforløb hos Praqma, at hun indstillede virksomheden til årets bedste praktikforløb. Og den opfattelse gav juryen hende ret i.
Timea Karolina Kiss havde så godt et praktikforløb hos Praqma, at hun indstillede virksomheden til årets bedste praktikforløb. Og den opfattelse gav juryen hende ret i.
Foto: Martin Ove Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pragma er bedste praktiksted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pragma er bedste praktiksted
Allerød - 14. maj 2016 kl. 05:56
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Praqma i Allerød er et bedre sted at være i praktik end både Tivoli og FC København. Ja, faktisk det bedste sted i hele hovedstadsregionen. I hvert fald ifølge erhvervsakademiet Copenhagen Business Academy (Cphbusiness), der netop har uddelt prisen for årets bedste praktikforløb til Praqma. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det er praktikanten Timea Karolina Kiss, der har indstillet Praqma til prisen, og derfor også meget passende hende der tog imod prisen på vegne af sin praktikvirksomhed, der blandt andet løb af med sejren, fordi den har lykkedes med at give sin praktikant stort ansvar og en stejl læringskurve.

Juryen var ikke i tvivl om, at IT-virksomheden har givet sin praktikant, der til daglig læser en professionsbachelor i softwareudvikling, et praktikforløb, som var noget ud over det sædvanlige.

- Praqma har fortjent prisen, fordi de har været risikovillige og troet så meget på Timea, at de turde fjerne sikkerhedsnettet under hende. Og med stor succes. Hun har i sit praktikforløb fået lov til selvstændigt at arbejde på projekter, som er endt som konkrete produkter ude hos Praqmas kunder. Og så har Praqma taget alvorligt, at et praktikforløb er et læringsforløb og lært Timea ikke mindre end otte nye kodesprog, siger Nikolaj Lubanski, der er director of talent attraction i Copenhagen Capacity og en del juryen.

grafik køb billede