24. februar 2020
700 gæster var mødt op, da der torsdag aften var info-møde for elever, der overvejer at gå på skolen samt deres elever. Foto: Allerød Gymnasium
700 gæster var mødt op, da der torsdag aften var info-møde for elever, der overvejer at gå på skolen samt deres elever. Foto: Allerød Gymnasium
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overvældende interesse for Allerød Gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overvældende interesse for Allerød Gymnasium
Allerød - 24. januar 2020 kl. 13:08
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

700 mødte op, da Allerød Gymnasium torsdag aften holdt åbent hus for mulige kommende elever. Og i sin velkomsttale fortalte rektor Kirsten Schiellerup med stolthed om gymnasiets bredt favnende faglighed, elevernes sociale fællesskab og skolens undervisningsfaciliteter.

To tidligere elever fik spørgsmål om, hvordan de så tilbage på deres gymnasietid på Allerød Gymnasium, og de svarede, at det sociale liv og fællesskab samt de mange tilbud på skolen og undervisningens høje kvalitet var noget af det, som havde betydet allermest for dem.

En studievejleder kom med gode råd til at vælge den rigtige ungdomsuddannelse, og to elever gav en fin præsentation af de mange sjove og spændende aktiviteter uden for selve undervisningen, som eleverne kan melde sig til.

Efter det indledende program var der åbent hus, hvor de besøgende blandt andet kunne høre lærere og elever uddybe de faglige muligheder i Allerød Gymnasiums studieretninger.

Nogle af de medvirkende fra dette års elevstyrede musical »De bedste dage i vores liv« optrådte også. Forestillingen spiller torsdag den 30. og fredag den 31. januar, begge dage klokken 19 samt lørdag den 1. februar klokken 17.