19. maj 2019
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Overrasket i soveværelset: Skreg af listetyv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Overrasket i soveværelset: Skreg af listetyv
Allerød - 23. oktober 2018 kl. 11:22
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tidligt søndag morgen forsøgte en listetyv sig med at bryde ind i en lejlighed på Tjørnevej i Allerød. Lejlighedens beboer opdagede, at noget var på færde, da soveværelsesvindue med sikkerhedslås stod på klem, og vedkommende hørte fumlen ved vindueshaspen.

Det fik beboeren til at slå hårdt på rullegardinet og skrige af vedkommende, hvorefter anmelderen hørte nogen løbe væk fra stedet. Nordsjællands Politi oplyser, at der foreligger et spinkelt signalement, som lyder, at der var tale om en lav person, der var korthåret og spinkel af bygning.

Episoden fandt sted kort efter klokken 5, og cirka en time tidligere var der en lignende episode på Vestvej, hvor en listetyv skaffede sig adgang til en villa ved at afhaspe vinduet til et badeværelse i kælderen. Husets beboer vågnede ved, at døren til soveværelset gik op. Beboeren gik derefter ud i køkkenet, hvor han så en mand, der gik rundt og lyste.

Tyven stak derefter af via en havedør. Vedkommende efterlod to cykler og to jakker i haven, men slap af sted med fire mobiltelefoner. Også i forbindelse med dette indbrud er der et signalement. Der var tale om en mand, der var spinkel af bygning og cirka 180 centimeter høj.

Ligeledes søndag morgen ved 4-tiden var der indbrud i en villa på Toftevej. Der blev ved den lejlighed stjålet smykker fra stedet, som tyven skaffede sig adgang til ved at knuse en rude og kravle ind.

Samme fremgangsmåde blev brugt ved et indbrud på Rosevej, som fandt sted i tiden mellem lørdag 18.30 til søndag klokken 13. Politiet har endnu ikke noget overblik over, hvad der er blevet stjålet fra stedet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede