26. januar 2021
Tidligere udenrigsminister Per Stig Møller er blandt oplægsholderne, når Hillerød Provsti holder Højskoledag i Engholmkirken.            

Foto: Kenn Thomsen
Tidligere udenrigsminister Per Stig Møller er blandt oplægsholderne, når Hillerød Provsti holder Højskoledag i Engholmkirken. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Per Stig Møller til højskoledag i Engholmkirken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Per Stig Møller til højskoledag i Engholmkirken
Allerød - 11. januar 2019 kl. 05:59
Af Anne-Mette Rasmussen

Den årlige højskoledag i Hillerød Provsti holdes lørdag den 2. februar fra 9.30 til 17 i Engholmkirken i Allerød. Temaet er håb, for er der overhovedet noget håb for fremtiden i en verden, der kan virke mere ustabil og usikker end nogensinde?

Dagen begynder med et indlæg af sognepræst ved Marmorkirken, Mikkel Wold, som fokuserer på sammenhængen mellem livsmod og håb. Hvad menes der egentlig med det kristne håb ? Er det bare en særlig variant af optimismen, eller har det et konkret indhold?

Derefter taler tidligere udenrigsminister Per Stig Møller (K). Han vil med udgangspunkt i sin bog »De fire isbjerge« koncentrere sig om de største udfordringer, verden står overfor i dag. Hvor er vore demokratier på vej hen? Og kan de løse de store globale problemer?

Til sidst er der jazzkoncert med Mads Granums Kvintet, som vil spille både nye og gamle salmer i en særlig jazzudgave.

Yderligere om programmet kan ses i de brochurer, der er lagt frem i kirker og sognegårde. Fristen for at melde sig til er lørdag den 19. januar. Det skal ske til Hans Aue på mail: hans@aue.dk eller telefon 4814 0217 / 2165 6233. Deltagergebyret på 225 kroner er inklusiv frokost.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?