17. maj 2021
Petanquesæsonen hos Ældre Sagen Allerød starter igen. Arkivfoto: Thomas Olsen
Petanquesæsonen hos Ældre Sagen Allerød starter igen. Arkivfoto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sæson for petanque begynder i april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sæson for petanque begynder i april
Allerød - 10. april 2021 kl. 15:46

Så skal der kastes kugler igen. Petanquesæsonen hos Ældre Sagen Allerød starter nemlig på banerne ved Skoven 4, tirsdag 13. april og onsdag 14. april klokken 09.45. Der spilles til klokken 12.00.

Om tirsdagen spilles med fast makker, og det forventes, at man kender reglerne. Om onsdagen kan alle være med, også selvom man aldrig tidligere har spillet petanque, og det vil de første gange være muligt at låne petanquekugler.

På grund af faren for corona-smitte vil spillereglerne blive tilpasset de forholdsregler, der skal overholdes - herunder højst 50 deltagere pr. hold, to meters afstand til andre personer både under spillet samt i pauser. Alle medlemmer af Ældre Sagen er velkomne, og foreningen glæder sig til at gense medlemmer fra sidste år samt nye medlemmer.

Er du i tvivl om petanque er noget for dig, er du velkommen til et par prøvetimer. Der er ingen tilmelding, man kan bare møde op. Sæsonen varer indtil 6. oktober.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?