16. december 2017
John Køhler fra lokallisten Borgerlig Velfærd foreslår, at Pankas kommende asfaltfabrik flyttes til et andet areale i Allerød. På billedet ses Pankas? fabrik i Døjringe ved Sorø, som den ser ud i dag. Fabrikken er bygget i 1970?erne. Foto: Thomas Olsen
John Køhler fra lokallisten Borgerlig Velfærd foreslår, at Pankas kommende asfaltfabrik flyttes til et andet areale i Allerød. På billedet ses Pankas? fabrik i Døjringe ved Sorø, som den ser ud i dag. Fabrikken er bygget i 1970?erne. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny liste vil flytte asfaltfabrik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny liste vil flytte asfaltfabrik
Allerød - 04. oktober 2017 kl. 21:39
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

John Køhler, der står i spidsen for lokallisten Borgerlig Velfærd, foreslår nu, at Allerød Kommune finder en alternativ placering til Pankas' asfaltværk. En placering, der ikke er så tæt på så mange boliger, som det er tilfældet på det nuværende areal ved Farremosen.

arrow Læs også: Nej til asfaltværk kan medføre millionkrav mod kommunen

Det fremgår af et forslag til beslutningspunkt , han onsdag eftermiddag sendte til det kommende byrådsmøde på tirsdag. Han begrunder blandt andet forslaget med, at Allerød Kommune har været forpligtet til at lokalplanlægge et erhvervsområde for de særlige klasse fire- til syv-virksomheder , men derimod ikke forpligtet til den nuværende placering ved Farremosen.

- Placeringen ved Farremosen er relativt tæt på mange boliger, og den har medført en hidtil uset modstand hos borgerne. Det vil udarbejdelse af en VVM-redegørelse ikke ændre på, siger John Køhler, som står fadder til følgende forslag:

»Byrådet pålægger på denne baggrund Allerød Kommunes øverste administrative og politiske leder, borgmester Jørgen Johansen, at indgå i en forvaltningsstøttet dialog med de overordnede planmyndigheder og Pankas A/S om en alternativ placering af det planlagte asfaltværk. I denne forbindelse udarbejder forvaltningen et notat om de planmæssige og økonomiske konsekvenser af, at Allerød Kommune nedlægger et forbud efter planlovens paragraf for hele eller dele af erhvervsområdet ved Farremosen (Ny Vassingerød Nordøst)«.

arrow Borgere sender appel til Brian Mikkelsen
18. oktober 2017 kl. 10:49 Opdateret: kl. 10:49
arrow Byrådet sender brev til ministeren
14. oktober 2017 kl. 06:23 Opdateret: kl. 17:44
arrow Byråd går hele vejen i asfaltsag
12. oktober 2017 kl. 05:52 Opdateret: kl. 16:22
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk