18. januar 2019
Efter en periode med ledelsesmæssige udfordringer på afdeling Engholm er Morten Winther Bothe fra den 1. juli blevet ansat som ny distriksskoleleder på Kratbjergskolen. Han har sammen med en anden ledende medarbejder været konstitueret i stillingen siden den 1. april, da den  tidligere leder, Morten Permin, stoppede. Der skal nu også findes en ny daglig leder til Kongevejsskolen.Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Efter en periode med ledelsesmæssige udfordringer på afdeling Engholm er Morten Winther Bothe fra den 1. juli blevet ansat som ny distriksskoleleder på Kratbjergskolen. Han har sammen med en anden ledende medarbejder været konstitueret i stillingen siden den 1. april, da den tidligere leder, Morten Permin, stoppede. Der skal nu også findes en ny daglig leder til Kongevejsskolen.Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny leder drømmer om en skole med plads til alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny leder drømmer om en skole med plads til alle
Allerød - 23. juli 2018 kl. 03:20
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

50-årige Morten Winther Bothe er ansat som ny distriktsskoleleder på Kratbjergskolen.

- Jeg har haft hele mit professionelle liv indenfor specialområdet. Og i stillingen som distriktsskoleleder vil jeg især gerne ind at arbejde med, hvordan man får skabt en skole, hvor der er plads til alle. Og hvor alle bliver så gode, som de kan.

Sådan siger Morten Winther Bothe, der efter 11 år som leder af Kongevejsskolen har fået nyt job. Siden den 1. juli har han i stedet kunne kalde sig distriktsskoleleder på Kratbjergskolen, der har tre matrikler: Engholm, Ravnsholt og fra den 1. august også Kongevejsskolen.

At Kongevejsskolen fremover hører ind under Kratbjergskolen bliver en styrkelse af det specialfaglige miljø i Allerød, mener Morten Winther Bothe.

- Skolen skal fortsat ligge, hvor den ligger, for vi kan løse opgaverne bedst derude i skoven. Men med sammenlægningen styrker vi skolen, der altid i fare, når der er budgetforhandlinger, fordi den ikke er et must-have, men noget vi gerne vil have, siger distriktsskolelederen, der også mener at sammenlægningen giver mening rent organisatorisk.

Både på afdeling Engholm og afdeling Ravnsholt er der nemlig gruppeordninger. På Engholm er det for børn med autisme, mens det på Ravnsholt er for børn med ADHD. For nogle af de børn vil overbygningen i 7. til 9. klasse netop være Kongevejsskolen.

Læs hele interviewet med den nye skoleleder i Frederiksborg Amts Avis mandag den 23. juli.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk