18. april 2021
Tina Hørbye Christensen er blevet ansat som ny økonomidirektør hos Niras. Foto: Niras
Tina Hørbye Christensen er blevet ansat som ny økonomidirektør hos Niras. Foto: Niras
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny kvinde skal holde styr på finanserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny kvinde skal holde styr på finanserne
Allerød - 03. marts 2021 kl. 06:34
Af Anne-Mette Rasmussen

Tina Hørbye Christensen er fra den 1. marts udnævnt som økonomidirektør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras, der har hovedsæde i Allerød.

»Som ny økonomidirektør skal Tina Hørbye Christensen være en nøglespiller i den strategiske udvikling imod Niras' internationale målsætninger såvel som på det skandinaviske hjemmemarked«, skriver virksomheden i den forbindelse i en pressemeddelelse.

40-årige Tina Hørbye Christensen kommer med mere end 20 års erfaring fra virksomheder som A.P. Møller-Mærsk, ISS, Dansk Standard og Debitel. Og senest som økonomidirektør i WSP Danmark (tidligere Orbicon).

- Jeg glæder mig til at være med til at løse nogle af samfundets udfordringer og bidrage til bæredygtig omstilling igennem mit arbejde for Niras, siger Tina Hørbye Christensen, der har titel af CFO og executive vice president.

Niras' administrerende direktør, Carsten Toft Boesen, ser frem til samarbejdet, som begynder på direktionsgangen men skal sætte aftryk helt ud i de enkelte projekter.

- Vi er meget tilfredse med at få en kapacitet som Tina med i den strategiske udvikling af Niras. Vores hovedprioritet er at levere projekter af højeste kvalitet til vores kunder, samtidig investerer vi massivt i organisk vækst, digital innovation og udvikling af bæredygtige løsninger. For at frigøre ressourcer til disse investeringer er det afgørende med en fortsat udvikling og effektivisering af vores globale forretningsprocesser samt systemer, siger han.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?