5. juli 2020
Kasper Dalsgaard (her med vesten) er nomineret til en Reumert for sin indsats i Mungo Park-forestillingen De hovedløse. Foto: Allan Nørregaard
Kasper Dalsgaard (her med vesten) er nomineret til en Reumert for sin indsats i Mungo Park-forestillingen De hovedløse. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny Reumert-nominering til Mungo Park

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny Reumert-nominering til Mungo Park
Allerød - 07. juni 2020 kl. 07:09
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Torsdag blev sløret løftet for, hvilke kunstnere og værker, der er nomineret til Danmarks største scenekunstpris: Årets Reumert 2020.

arrow Læs også: Gensynsglæde på Mungo Park

Og blandt de nominerede dukkede Mungo Park i Allerød, som så mange gange før, op. Det skete i skikkelse af Kasper Dalsgaard, der er nomineret i kategorien »årets mandlige ensemblerolle« for sin indsats i forestillingen »De hovedløse«, som havde premiere i januar måned.

Kasper Dalsgaard er nomineret i kategorien sammen med Ole Sørensen fra Teatret Møllen og Bisse, som medvirkede i en forestilling på Odense Teater.

Årets Reumert uddeles i ni forskellige kunstner-kategorier, og i år er 14 kvinder og 13 mænd nomineret.

Prisuddelingen bygger videre på det faglige fundament, som Bikubenfonden satte i verden. Således rejser en jury af fagfolk og kritikere rundt i landet og ser et stort udsnit af årets produktioner indenfor alle genrer.

Der er 12 medlemmer i Reumert-juryen, som blandt andet består af forfatter og teaterkritiker Gregers Dirckinck-Holmfeld, lektor i dramaturgi ved Aarhus Universitet Ida Krøgholt og Tore Leifer, som er vært på P1-programmet »Kulturen«.

arrow Coronatestede skuespillere genåbnede teater
08. juni 2020 kl. 23:04 Opdateret: kl. 23:04
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?