10. maj 2021
Biblioteket tilbyder nu via en app muligheden for at scanne og låne bøger med sin mobil i stedet for via udlånsautomaterne. Pressefoto
Biblioteket tilbyder nu via en app muligheden for at scanne og låne bøger med sin mobil i stedet for via udlånsautomaterne. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan man låne bøger med en app på mobilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan man låne bøger med en app på mobilen
Allerød - 05. maj 2021 kl. 08:01

digitalisering Nu er det muligt at låne bøger direkte på telefonen via bibliotekets app 'Biblioteket'.

Men den nye funktion 'Scan & Lån' kan man nemt og enkelt låne de bøger, man finder på hylderne eller henter på reserveringshylden - uden at skulle stå i kø til udlånsautomaterne på biblioteket.

Det oplyser Allerød Bibliotek i en pressemeddelelse.

Med Scan & Lån-funktionen tilbyder man en simpel og effektiv låneproces, uanset hvor man befinder sig - på og uden for biblioteket.

Man kan også låne bøger hjemme hos sine bekendte og spare dem turen til biblioteket for at aflevere bogen. Man scanner bare bogen og, så har udlånet skiftet person.

Hvis bogen er reserveret, kan den dog ikke lånes direkte videre, men skal afleveres på biblioteket, når udlånsfristen nærmer sig.

Den nye funktion skal både gøre det nemmere for bibliotekets lånere at komme på biblioteket og begrænser samtidig kontaktpunkter, når man benytter sin mobil i stedet for den fælles udlånsautomat.

Man kan læse mere på bibliotekets hjemmeside. jesl

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?