26. juni 2019
Der var trængsel i kantinen, da der mandag morgen var fælles morgenmad for at fejre, at 200 nye kollegaer flyttede ind på Sortemosevej. Foto: Niras
gallery icon

Se billedserie

Der var trængsel i kantinen, da der mandag morgen var fælles morgenmad for at fejre, at 200 nye kollegaer flyttede ind på Sortemosevej. Foto: Niras
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Niras begyndte ugen med vokseværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niras begyndte ugen med vokseværk
Allerød - 11. september 2017 kl. 17:15
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 24. april i år fusionerede den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras med Alectia fra Virum. I den forbindelse tog den nye, fælles virksomhed mandag hul på et nyt kapitel, da 200 medarbejdere fra det tidligere Alectia flyttede ind på hovedkontoret i Allerød.

De 200 er alle beskæftiget i byggeriafdelingen, som dermed nu kommer til at bestå af 400 medarbejdere. I alt er der 700 ansatte hos Niras på Sortemosevej.

Der blev taget godt imod de nye kollegaer allerede ude på parkeringspladsen, hvor stedkendte kollegaer allerede fra klokken 7 stod klar i trafikveste og anviste parkeringspladser. Lidt senere var der fælles morgenmad kaffe, croissanter og morgensang.

Niras' to byggeridirektører, Mads Søndergaard og Mikael Voldborg, bød velkommen og adresserede blandt andet, at der bliver lidt trangt i lokalerne de næste par år, indtil en ny 6000 kvadratmeter stor tilbygning står klar.

- Det har været noget af et puslespil, men vi synes, at vi har landet fordelingen af pladser på en god måde. Der er ingen tvivl om, at vi skal vænne os til alt det nye. Og at vi kommer til at sidde tæt, indtil den nye tilbygning er klar. Så derfor skal vi alle udvise lidt ekstra tålmodighed, overbærenhed og god karma i det næste stykke tid, sagde de blandt andet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede