26. marts 2019
Kammerater og venner fra Allerød Gymnasium, hvor den 18-årige var elev, var blandt de mange, der i weekenden lagde blomster til og tændte lys for den unge mand. Foto: Allan Nørregaard
Kammerater og venner fra Allerød Gymnasium, hvor den 18-årige var elev, var blandt de mange, der i weekenden lagde blomster til og tændte lys for den unge mand. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokofører opdagede ikke påkørsel af 18-årig ung mand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokofører opdagede ikke påkørsel af 18-årig ung mand
Allerød - 12. november 2018 kl. 14:01
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den tragiske påkørsel, som lørdag morgen kostede en 18-årig ung mand fra Farum livet, blev ikke opdaget af lokoføreren på det tog, der ramte ham. Det oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: 18-årig togdræbt kammerat mindet på gymnasium

- Så vidt vi er orienteret, ser lokoføreren ikke påkørslen, der skete, mens det var mørkt. Senere bliver en lokofører på et andet tog opmærksom på, at der ligger noget, og efterfølgende tog bliver bedt om at undersøge det nærmere. Det er en lokofører, der anmelder ulykken, siger politikommissær ved Nordsjællands Politi Henrik Rasmussen.

Således blev ulykken først anmeldt klokken 11.44, selvom den unge mand blev ramt af et tog tidligt lørdag morgen, omkring klokken 6.

- Det ligger ikke fast endnu hvilket tog, der har ramt ham. Vi har video med tidspunktet, men vi har ikke fundet det konkrete tog endnu. Derfor har vi heller ikke talt med den pågældende togfører endnu, men det kommer vi til, siger Henrik Rasmussen.

I forhold til hvordan ulykken kunne skete siger han:

- Efter vores overbevisning er der tale om en tragisk ulykke, og af hensyn til de pårørende holder vi os tilbage med detaljer.

arrow 18-årig er død efter påkørsel på Allerød Station
10. november 2018 kl. 17:44 Opdateret: kl. 17:46

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede