17. maj 2021
Et af PCR-teststederne er her på Kirkehavegaard. Foto: Jan F. Stephan
Et af PCR-teststederne er her på Kirkehavegaard. Foto: Jan F. Stephan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale steder for PCR-test på plads i Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale steder for PCR-test på plads i Allerød
Allerød - 18. marts 2021 kl. 18:14

Den gradvise genåbning af Danmark er i gang, og antallet af teststeder er øget markant i hele landet. Nu er der også flere muligheder for test i Allerød, herunder to faste PCR testcentre i kommunen. Det er nemlig nu muligt at blive PCR-testet - podning i halsen - på henholdsvis Kirkehavegaard og cafeteriet i Lyngehallen. Når der testes på Kirkehavegaard, er der lukket for test i Lyngehallen og omvendt.

"Vi har arbejdet på højtryk for at få de nye lokale teststeder på plads, så alle lettere kan blive testet i takt med, at samfundet gradvis genåbnes. Mange børn og unge er blevet godt trætte af at sidde derhjemme, ligesom flere af vores lokale liberale erhverv, som for eksempel frisører alle venter på en større genåbning. Hvis vi skal lykkes med at åbne yderligere og undgå en tredje nedlukning, er det vigtigt, at vi alle gør vores for at blive testet hyppigt," siger borgmester Karsten Längerich.

PCR-test foregår med tidsbestilling på www.coronaprover.dk

Hurtigtest
Der er samtidig et fast testcenter til hurtigtest - podning i næsen - som også kaldes antigentest, kviktest eller lyntest, i Centerhallen. Teststedet er begyndt at bruge de kortere pinde til podningen. Hurtigtest er uden tidsbestilling, og du kan alle ugens dage blive testet i åbningstiden fra kl. 8.00 - 20.00.

Du kan altid følge med i seneste lokale informationer om Covid på kommunens hjemmeside www.alleroed.dk samt på kommunens Facebook-side https://www.facebook.com/alleroed. Jk

pcr-test
Mandag: Kirkehavegaard 15.30-21.15

Tirsdag: Cafeteriet i Lyngehallen 8.00-13.45

Onsdag: Kirkehavegaard 15.30-21.15

Torsdag: Cafeteriet i Lyngehallen 15.30-21.15

Fredag: Kirkehavegaard 8.00-13.45

Lørdag: Cafeteriet i Lyngehallen 8.00-13.45

Søndag: Kirkehavegaard 15.30-21.15

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?