22. september 2020
Mads Ingvardsen er stoppet som distriktsskoleleder på Lillevang Skole, fordi han har fået nyt job. Kommunen er derfor nu på jagt efter en ny. 

Foto: Kim Rasmussen
Mads Ingvardsen er stoppet som distriktsskoleleder på Lillevang Skole, fordi han har fået nyt job. Kommunen er derfor nu på jagt efter en ny. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lillevang Skole skal have ny leder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lillevang Skole skal have ny leder
Allerød - 22. maj 2020 kl. 06:25
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Distriktsskoleleder på Lillevang Skole Mads Ingvardsen har fået nyt job og har derfor sagt sin stilling op. Lillevang Skole består af afdeling Skovvang, hvor indskolingen ligger, samt afdeling Lillerød, der rummer udskolingsklasserne.

Mads Ingvardsen begyndte den 1. april i år som chef for Børn, Unge og Læring i Halsnæs Kommune. Han har været distriktsskoleleder på Lillevang Skole med ansvar for 1000 elever og 140 ansatte siden 2014.

Tue Bach Andersen, der er daglig leder på afdeling Skovvang, er konstitueret distriktsskoleleder, indtil der ansættes en ny.

Det forventes at ske med virkning fra den 1. august, fremgår det af en jobopslag fra Allerød Kommune, hvori den ledige stilling som distriktsskoleleder annonceres.

Ifølge jobopslaget søger kommunen en »visionær skoleleder, der kan tage lederskabet på sig, skabe ejerskab og med folkeskoleloven og kommunens børne- og læringssyn som pædagogisk ramme sætte en tydelig retning for Lillevang Skole«.

Har debatten om sexisme taget overhånd?