21. oktober 2021
Dan Senderovitz er tilbage i dette års udgave af Lillerød Revyen. Og sammen med resten af holdet gør han en glimrende figur.
Dan Senderovitz er tilbage i dette års udgave af Lillerød Revyen. Og sammen med resten af holdet gør han en glimrende figur.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lillerød Revy så englene synger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lillerød Revy så englene synger
Opdateret 31. oktober 2009 kl. 09:58
Allerød - 30. oktober 2009 kl. 06:00
Af Anne-Mette Hansen
Allerød: Dette års Lillerød Revy er steget til himmels og ser det hele lidt fra oven. Det slipper den godt afsted med, og som sædvanlig er der en satirisk kommentar til både lokale, nationale og internationale begivenheder. Revyen byder i år således på både en borgmester i svømmefødder og dykkerbriller, Michael Jackson i himmelkoret samt en burkaklædt kvinde, der stripper.

Og der er masser af røg til de lokale politikere. Den konservative borgmester Erik Lund fremstilles i svømmefødder og dykkermaske og fortæller glad, at han er Allerød Kommunes svar på et Kinderæg.

- Jeg er glat på overfladen, hul indvendig og fuld af overraskelser, som ingen kan bruge til noget, lyder det frejdigt fra revy-udgaven af borgmesteren.

Også borgmester-rivalen John Køhler fra Venstre er godt satirestof. Han bliver i et af der i et andet af revyens numre bedt om at gengive Venstres holdning til en bestemt sag.

- Ja, det kommer sgu an på, hvem der spørger, lyder svaret fra John Køhler i Christian Søndergaards skikkelse.

Der er masser af sang i årets revy, og det er dejligt, fordi alle fem på scenen synger godt. Foruden de allerede nævnte er det revy-veteranerne Svend Johansen og Frederikke Hjort, der ligeledes instruerer, samt Lynne Sundstrøm, som har været med i et par år.

Revyteksterne, som de alle fem har været med til at skrive, er i lighed med tidligere år værd at fremhæve. De er underfundige, kloge, tankevækkende og morsomme. Resultatet er, at man går hjem fra revyen både med et smil på læben og med stof til eftertanke.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?