24. juni 2019
I 2017 vandt kraftværkspecialisten BWSC kontrakten på et kraftværk i Benin, der kommer til at se cirka sådan her ud, når det står færdigt. Illustration: BWSC
gallery icon

Se billedserie

I 2017 vandt kraftværkspecialisten BWSC kontrakten på et kraftværk i Benin, der kommer til at se cirka sådan her ud, når det står færdigt. Illustration: BWSC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kraftværkgigant bortviser fem og politianmelder to medarbejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kraftværkgigant bortviser fem og politianmelder to medarbejdere
Allerød - 09. februar 2019 kl. 04:43
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Burmeister & Wain Scandinavian Contractors (BWSC) har politianmeldt to medarbejdere for mistanke om bestikkelse og bortvist fem for at overtræde de interne etiske retningslinjer. Efter et anonymt tip i foråret om urent trav bad virksomheden Kammeradvokaten om at undersøge sagen, og det er konklusionerne fra den undersøgelse, der har fået BWSC til at reagere.

arrow Læs også: Mistanke om bestikkelse efter gennemgang af en million e-mails

- Jeg kan bekræfte, at der er bortvist fem medarbejde for overtrædelse af vores interne retningslinjer. Og så er to personer blevet politianmeldt, fordi der er en mistanke om, at der i samarbejde med lokale rådgivere og/eller lokale entreprenører potentielt kan være foregået noget kriminelt. Om det er tilfældet kan ikke dokumenteres ud fra Kammeradvokatens undersøgelse, men da Kammeradvokaten vurderer det sandsynligt, er der indgivet politianmeldelse for videre efterforskning. Det kræver politiets indblanding at komme til bunds i det her, siger Nikolaj Holmer Nissen, der er administrerende direktør i BWSC, til Frederiksborg Amts Avis.

Det er tre projekter i Afrika, Kammeradvokaten har undersøgt for BWSC. Nikolaj Holmer Nissen understreger, at der ikke er foretaget pengeoverførsler ud af BWSC til bestikkelse.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede