7. december 2019
Meteorolog Jesper Theilgaard fortæller om årsagerne til og udfordringerne ved klimaforandringerne. Pressefoto
Meteorolog Jesper Theilgaard fortæller om årsagerne til og udfordringerne ved klimaforandringerne. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klimaforedrag: Det er tid til at gøre noget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klimaforedrag: Det er tid til at gøre noget
Allerød - 13. august 2019 kl. 17:20
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vi ser og oplever, at vejret har ændret sig og at det påvirker vores jord i øjeblikket. Vejret opfører sig ikke, som det gjorde engang. I udlandet ser vi tørke, oversvømmelser og en natur under pres. Klimaforandringerne er en realitet. Vi kan ikke stoppe dem fuldstændig, men vi kan i fællesskab gøre en indsats for at bremse dem.

Sådan lyder oplægget, når meteorolog Jesper Theilgaard på Allerød Bibliotek fortæller om udfordringerne og mulighederne i klimakampen. Det er Allerød Bibliotek og Den Grønne Guide, der har inviteret Jesper Theilgaard til at fortælle om de klimaændringer, der påvirker jorden i øjeblikket.

Foredraget giver et letforståeligt indblik i den komplicerede debat om klimaets tilstand, og indeholder også en fortælling om de muligheder, forandringerne giver.

Foredraget er en del af arrangementsrækken »Debat og mad«, hvor der bagefter bliver spist ved langborde. Maden er denne aften naturligvis økologisk og klimavenligt.

Af hensyn til bestilling af mad, lukker billetsalget mandag den 19. august. Billetter koster 150 kroner og kan købes på biblioteket eller via Allerød Bibliotekers hjemmeside.

grafik køb billede