11. december 2019
Chia Spiegelhauer er en af de mange medlemmer fra Allerød Karate Dojo, der stiller op ved  VM i denne uge.
Chia Spiegelhauer er en af de mange medlemmer fra Allerød Karate Dojo, der stiller op ved VM i denne uge.
Foto: Søren Overgaard Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karatekæmpere går efter VM-medaljer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karatekæmpere går efter VM-medaljer
Allerød - 15. juli 2019 kl. 06:17
Af Niels Idskov
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmark var mest vindende nation ved det seneste VM i karate, og når den igen står på verdensmesterskaber i Prag er Allerød Karate Dojo godt repræsenteret.

Faktisk var klubben fra Allerød mest vindende klub ved det seneste VM, og chancerne for medaljer er igen til stede - dels fordi AKD stiller med hele 21 deltagere, hvilket er klubrekord, og dels fordi der blandt deltagerne er flere mestre.

Der er tale om tre regerende danske mestre, tre europamestre og en række tidligere verdensmestre, hvilket gør, at klubben har pænt store forventninger til VM-stævnet.

Der har de seneste uger været trænet målrettet og intensivt i klubben, og med klubbens sensei, Jacques Dupont, i spidsen er de sidste deltaljer kommet på plads. Jacques Dupont, 7. dan, der er headcoach for Allerød-kæmperne deltager selv ved VM. Han har tidligere vundet VM-sølv i kumite.

Også årets idrætstalent i Allerød er med i Prag. Magnus Per Rich Mogensen er i fortsat flot dvikling og deltager i sit første VM.

VM starter fredag 19. juli i de individuelle kategorier i kata og kumite for drenge/piger, juniorer, kadetter og masters, og der følges op de to næste dage, afsluttende med Grand Champion-finaler.