24. oktober 2021
Jeppe Grue Sørensen og Oliver Eis Møller fra Allerød Fodbold Klub er blandt de tre nominerede til prisen som Årets DGI Fodboldskoletræner. Foto: Thomas Sinkbæk
gallery icon

Se billedserie

Jeppe Grue Sørensen og Oliver Eis Møller fra Allerød Fodbold Klub er blandt de tre nominerede til prisen som Årets DGI Fodboldskoletræner. Foto: Thomas Sinkbæk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeppe og Oliver kan blive årets fodboldtrænere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeppe og Oliver kan blive årets fodboldtrænere

Jeppe Grue Sørensen og Oliver Eis Møller fra sommerens fodboldskole i Allerød er blandt de tre nominerede til prisen som Årets DGI Fodboldskoletræner. Afstemningen begynder mandag den 27. september.

Allerød - 27. september 2021 kl. 07:46
Af Anne-Mette Rasmussen

»Græs under støvlerne, høj puls og bemærkelsesværdige jubelscener. Fodbold er en sport, der samler folket og glæder såvel unge som gamle. Glæden ved fodbold begynder fra barnsben, og glæden er ofte båret af en frivillig træner. Dem var der rigtigt mange af på sommerens DGI Fodboldskoler, og de fortjener at blive hyldet«.

Sådan skriver DGI i en pressemeddelelse om, at foreningen for andet år i træk sammen med Bauhaus hylder de frivillige kræfter på landets fodboldskoler med en prisen Årets DGI Fodboldskoletræner.

Prisen hædrer en fodboldskoletræner, der gør en ekstra indsats og en stor forskel for de børn og unge, som deltager på fodboldskolerne. Og i år er en populær trænerduo fra Allerød Fodbold Klub blandt de tre nominerede til at modtage prisen. Det er Jeppe Grue Sørensen og Oliver Eis Møller.

De to er nomineret for deres teamwork og fantastiske tag på børnene.

»Makkerparret har som små selv været på fodboldskole og belært af det, har de suverænt givet god fodbold videre i træningen. De har fingeren på pulsen, og vigtigst af alt er de altid i godt humør. Jeppe og Oliver har på fornem vis håndteret børn med meget forskellige behov«, lyder det i nomineringen af de to, der er udvalgt til top tre blandt de 150 fodboldskoletrænere, som er blevet indstillet til prisen af foreninger, forældre og spillere fra hele landet.

De to øvrige nominerede er Stine Jaque Jensen fra Silkeborg KFUM og Rikke Carstens fra Søften GF.

Aktive fællesskaber

Prisen uddeles som nævnt af DGI og Bauhaus, og det sker blandt andet for at hædre de mange frivillige kræfter rundt om i landets fodboldklubber.

- Vi vil gerne støtte de aktive fællesskaber, der opstår mellem trænere, børn og de mange frivillige på en DGI Fodboldskole. Når vi uddeler prisen sammen med DGI Fodbold, gør vi det med udgangspunkt i vores partnerskab og matchende værdier, som er fællesskab, lokal forankring og ønsket om at gøre det bedste, man kan, siger Mads Jørgensen, der er administrerende direktør i Bauhaus.

Lars Møller, der er formand for DGI Fodbold, tilføjer:

- Prisen er sat i verden for at hædre de mange frivillige kræfter, som gør et kæmpe arbejde for at skabe gode rammer for børn, der spiller fodbold. Frivillige, som fortjener at blive bemærket og anerkendt for det, de kan og gør. Prisen gives derfor til den træner, der har gjort det bedste, hun eller han kan for at sætte glæden i spil blandt børnene på sommerens fodboldskoler.

Om det er Jeppe og Oliver, der skal løbe med prisen, kan man være med til at få indflydelse på ved at afgive sin stemme via DGI Fodbolds Facebookside.

Prisen, som sponsoreres af Bauhas, uddeles ved en mindre ceremoni i vinderens lokale Bauhaus. Udover den ærefulde titel som Årets DGI Fodboldskoletræner består prisen af en pokal, et gavekort på 10.000 kroner til et valgfrit grillarrangement til klubben samt et gavekort til en middag for vinderen plus familie.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?