2. juni 2020
Et eksempel på hvad man kan opleve i haven i Kirkelte.
Et eksempel på hvad man kan opleve i haven i Kirkelte.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glasurgruppen viser keramik frem i haven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glasurgruppen viser keramik frem i haven
Allerød - 10. maj 2019 kl. 14:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Glasurgruppen består af ni keramikere, der gennem mange år jævnligt har mødtes med glasurprøver for at blive klogere på den keramiske glasurs kemi. Gruppen har igen i år lyst til at vise sine værker frem ved en haveudstilling.

Sidste år holdt gruppen en velbesøgt udstilling i keramiker Ulla Foxbys charmerende, og vilde have i Virum, og i år rykker keramikerne til Kirkelte i Inger Triblers blomstrende rhododendronhave. Der vil være skulpturer i form af fugle og andre dyr, krukker til planter og blomster samt borde dækket til sommerens haveselskaber.

Glasurgruppens udstillere består af Lise Øvlisen, Mette Harning, Anette Nørregaard Christiansen, Inger Tribler, Aase Oskarsson, Tine Riegels og Jane Bailey. Gruppens sidste medlem, Eva Götzshe, kan desværre ikke deltage.

Der bydes indenfor i haven i Kirkelte lørdag den 11. og søndag den 12. maj, begge dage er det fra klokken 11 til 16. Lørdag mellem 14 og 16 vil oplevelsen desuden blive krydret med små musikalske indslag. Adressen er Frederik 7. Vej 14.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?