4. juni 2020
Foto: Allan Nøregaard
Foto: Allan Nøregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæde over exit fra udbygningsplan

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæde over exit fra udbygningsplan
Allerød - 10. december 2019 kl. 12:47
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ifølge byrådsmedlem Martin H. Wolffbrandt (K) bliver området nord for Sortemosevej ikke en del af boligudbygningsplanen i den kommende planstrategi for Allerød Kommune. Og det er en god nyhed, mener politikeren fra Blovstrød.

- Vi har udsigt til en god, grøn nyhed i Blovstrød når Planstrategi 2019 er vedtaget. Boligudbygningsplanerne for området nord for Sortemosevej bliver taget af bordet, og det glæder mig, at vi kan tage dette vigtige skridt på vejen til at fastholde Allerød som en grøn kommune, siger Martin H. Wolffbrandt, der uddyber:

- Vi skal værne om de grønne områder, vi har i Allerød. Nærheden til natur har været afgørende for manges beslutning om at flytte til Allerød. Det er ingen tilfældighed og er afspejlet i Allerøds vision, hvor konsulenter har spurgt borgerne, hvad der har betydning for dem i vores kommune. Vi skal ikke ødelægge vores naturperler ved at plastre dem til med byggeri. For Blovstrød har området nord for Sortemosevej særlig betydning. Hver gang jeg kører ad Kongevejen, glæder jeg mig over, når jeg passerer det åbne land.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?