24. januar 2019
Der skal mange frivillige til for at få Lynge Byfest til at klappe. Du får de frivillige deres egen takkefest. Foto: Anne-Mette Rasmussen
Der skal mange frivillige til for at få Lynge Byfest til at klappe. Du får de frivillige deres egen takkefest. Foto: Anne-Mette Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige får en takkefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige får en takkefest
Allerød - 12. januar 2018 kl. 14:47
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 1970'erne har borgerne i Lynge haft deres egen byfest med kræmmermarked, musikalsk underholdning, kræmmermarked, mad og meget mere.

Arrangementet bliver blandt andet stablet på benene takket være mange frivillige hænder, og i år har arrangørerne som noget nyt besluttet at holde en takkefest for de frivillige, der hvert år er med til at få byfesten op at stå.

- Vi inviterer alle vore frivillige hjælpere til et lille arrangement for at takke dem. Men også for et få en bredere dialog med dem, der år efter år går rundt på pladsen. Under festweekenden får vi sjældent tid til at takke dem nok eller høre deres mening, og det håber vi på at få lejlighed til ved det her arrangement, siger Knud Rasmussen, der er formand for Lynge Byfest.

Han håber, at de frivillige kan bidrage med idéer til forandringer og nye tiltag til byfesten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk