19. maj 2021
Lasse Bo Handberg fotograferet i sin tid som direktør på Mungo Park. Nu skal han lave film med fokus på Fyn. Foto: Allan Nørregaard
Lasse Bo Handberg fotograferet i sin tid som direktør på Mungo Park. Nu skal han lave film med fokus på Fyn. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra teaterinstruktør til film-boss

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra teaterinstruktør til film-boss
Allerød - 04. september 2019 kl. 05:01
Af Anne-Mette Rasmussen

Tidligere Mungo Park-direktør Lasse Bo Handberg, har stiftet et filmselskab med fokus på Fyn.

I sommer stoppede Lasse Bo Handberg som teaterdirektør på Mungo Park. Nu har han sammen med blandt andet TV2 News-vært Troels Mylenberg og komiker Carsten Bang stiftet et filmselskab. Det skriver Fyns Amts Avis.

Selskabet, der har fået navnet Ulla Film, får base i Svendborg, hvor Lasse Bo Handberg også bor. Ulla Film skal lave serier og film med fokus på fynske historier. Og Fyn har andet end H.C. Andersen og Carl Nielsen at byde på.

- På Fyn er der et kæmpe overflødighedshorn af historier, som man ikke regnede med at få fortalt, og vi har et ocean af idéer. Og det, at vi har et lokalt udgangspunkt, gør, at vi bedre end nogen andre kan fortælle netop de fynske historier, siger Lasse Bo Handberg til Fyns Amts Avis.

Lasse Bo Handberg har været teaterdirektør i 16 år. Senest på Mungo Park i Allerød, hvor han kun var ansat i to år, fordi turene mellem hjemmet i Svendborg og teateret i Nordsjælland blev for svære at forene med familielivet. Inden da stod han i spidsen for Mungo Park i Kolding og Baggårdsteateret, som har hjemme i Svendborg.

Til Fyns Amts Avis fortæller han, at det i mange år har været en drøm at lave et filmselskab. Da hans mormor sidste år døde, blev der pustet liv i drømmen.

- Hun efterlod mig lidt penge, og det er nogle af dem, jeg har skudt ind, siger Lasse Bo Handberg, der bliver direktør i det nye selskab.

Det er også mormor, der har givet navn til det nye filmselskab.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?