15. december 2017
16 elever fra fire gymnasier i Taiwan besøgte i sidste uge Allerød Gymnasium. De deltog blandt andet i en workshop, hvor de malede billeder.
gallery icon

Se billedserie

16 elever fra fire gymnasier i Taiwan besøgte i sidste uge Allerød Gymnasium. De deltog blandt andet i en workshop, hvor de malede billeder.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Elever fra Taiwan blev inspireret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Elever fra Taiwan blev inspireret
Allerød - 19. september 2017 kl. 05:47
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

16 gymnasieelever fra Taiwan tilbragte hele sidste uge i Danmark, hvor de var indkvarteret privat hos elever fra Allerød Gymnasium. Både gæsterne og de danske værter var igennem et omfattende program, dels på Allerød Gymnasium og dels rundt om i Nordsjælland og København.

Det overordnede formål med udvekslingen er for taiwanesernes vedkommende at blive inspireret af de danske undervisningsmetoder, da undervisningen på et gymnasium i Taiwan adskiller sig meget fra hverdagen på et dansk gymnasium. Derfor er det et centralt element i besøget, at eleverne fra Taiwan også deltager i den almindelige undervisning sammen med deres værter.

Eleverne fra Taiwan var meget optaget af den frie omgangsform, der er mellem lærere og elever i Danmark. Blandt andet at man som elev kan spørge og diskutere med læreren i timen, og at danske elever tit arbejder selvstændigt i grupper. Ingen af delene er man vant til i Taiwan.

I løbet af ugen fulgte gæsterne således undervisningen i forskellige fag, og en af dagene deltog de blandt andet i en workshop i 2.r, som er en af skolens internationale klasser. Her blev der malet flotte billeder om kulturelle emner.

Mia fra 2.cd og hendes gæst Emily fortæller, at de har haft nogle fantastiske dage sammen, som de aldrig vil glemme. Emily tilføjer, at hun er lidt misundelig på de danske gymnasieelevers mange valgmuligheder.

- I Danmark kan man selv vælge en studieretning med de fag, som man allerhelst vil beskæftige sig med, siger hun.

Uddannelsesleder og international koordinator på Allerød Gymnasium Line Bach glæder sig over udvekslingsugen.

- Såvel gæsterne som værtseleverne ser ud til at have haft det både lærerigt og sjovt sammen, og der er blevet knyttet nye, nære venskaber, siger hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk