19. januar 2021
Efter M.D. Madsensvej blev lukket ned for al trafik, har der været en del debat om handicapparkeringspladserne i området. Foto: Allan Nørregaard
Efter M.D. Madsensvej blev lukket ned for al trafik, har der været en del debat om handicapparkeringspladserne i området. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Beliggenhed, tilgængelighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Beliggenhed, tilgængelighed
Allerød - 14. januar 2021 kl. 07:04
Af Sven Borg, arkitekt maa, Røglevænget 10, 3450 Lillerød

..... og ikke mindst sikkerhed for de gangbesværede og handicappedes adgang til butikkerne i midtbyen - specielt når sneen falder tæt, hvad den gjorde onsdag sidste uge.

Alt imens M.D.Madsensvej fremstod ryddet og saltet, henlå de perifere P-områder inkl. HC-pladserne uberørte. Endnu et eksempel på den tankeløse politik overfor denne gruppe medborgere. Og dagen efter var HC-pladserne foran REMA 1000 fyldt op med afryddet sne fra det øvrige parkeringsområde.

I sin nytårshilsen i Allerød Nyt udtrykker borgmester Karsten Längerich glæde over at "vi har fået en bymidte med liv, fremgang og nye restauranter". Nuvel - drænet for de forviste og livløse fysisk belastede borgere - forstås!

I øvrigt savnes et svar fra handicaprådets formand Finn Petersen på "hvilken faglig ekspertise der ligger bag den diskriminerende beslutning om relegeringen af de handicappede fra M.D.Madsensvej, Måske forståeligt hvis formanden er gået i flyverskjul / vinterhi.

Ældresagen og seniorrådet er således vores eneste medspillere, som ikke har "lagt sig i selen".

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?