4. juli 2020
Malin Rømer Brolin-Tani spiller her Marie Antoinette, der keder sig på slottet. Foto: Allan Nørregaard
Malin Rømer Brolin-Tani spiller her Marie Antoinette, der keder sig på slottet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De Hovedløse får flotte anmeldelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De Hovedløse får flotte anmeldelser
Allerød - 14. februar 2020 kl. 18:51
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Anne-Mette Rasmussen
Der blev spillet for udsolgte sale, da Mungo Park spillede forestillingen »De Hovedløse« på hjemmebanen i Allerød.

Nu er den rykket videre til Teater Republique på Østerbro, hvor den spiller frem til og med den 18. februar. Og ifølge anmelderne er det værd at se forestillingen, der kobler den nutidige historie om De Gule Veste med den Franske revolution i slutningen af 1700-tallet.

Politiken gav forestillingen fem hjerter og skrev blandt andet at: »Teaterdirektør Anna Malzer og hendes hold har noget så tiltrængt i dag som et større projekt med deres teaterkunst. De har noget at have det i. Projektet oser af nødvendighed«.

I Information lød skudsmålet, at forestillingen bringer publikum tættere på en virkelig politisk konflikt og gør De Gule Veste til godt teater.

»Politisk, virkelighedsnært, tilgængeligt, uden at være ufarligt«, skrev Weekendavisen, der mener, at man bliver klogere undervejs uden at føle sig dum og gav seks stjerner.

Mungo Parks kommunikationschef Troels Kranker glæder sig over publikums modtagelse og de positive anmeldelser.

- Det er gået over al forventning med masser af glade og begejstrede publikummer hver aften i Allerød, virkelig gode anmeldelser og solid dækning og omtale. Det glæder os ekstra meget, da det er et stykke helt nyt dansk dramatik med en eksperimenterende og ny stil, siger han.

De Hovedløse vender tilbage til hjemmebanen i Allerød som en fast del af Mungo Parks repertoire den 22. og 23. april, den 4. og 5. maj samt den 25. og 26. maj.

På scenen kan man opleve Malin Rømer Brolin-Tani, Jonas Munck Hansen og Henrik Prip fra teaterets faste ensemble samt freelanceskuespilleren Kasper Dalsgaard.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?