23. juni 2021
PP Møbler, der fremstiller en del af Wegners møbelklassikere, her Cirkelstolen, har solgt møbler som aldrig før i coronatiden. Foto: Allan Nørregaard
PP Møbler, der fremstiller en del af Wegners møbelklassikere, her Cirkelstolen, har solgt møbler som aldrig før i coronatiden. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-succes: Vi fylder hjemmet med nye møbler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-succes: Vi fylder hjemmet med nye møbler

Flere penge mellem hænderne er blandt andet blevet brugt på møbler i det forgangne år.

Allerød - 17. maj 2021 kl. 09:03
Af Anne-Mette Rasmussen

- Generelt har de møbelvirksomheder, der primært sælger til private, oplevet en pæn fremgang i 2020. Der kom et voldsomt dyk, lige da corona ramte sidste år, men rigtig mange har haft en god sommer og et godt efterår, og det endte med, at en del af møbelbranchen kom ud af 2020 med pæne tal, siger Hanne M. Sundin, der er branchedirektør i Træ- og Møbelindustrien under Dansk Industri.

Netop den oplevelse har de haft hos PP Møbler, som sælger danske designklassikere.

- Vi havde 14 dage, hvor telefonerne ikke ringede overhovedet, men så vendte det til det modsatte. I dag har vi flere ordrer i systemet, end vi nogensinde har haft. Omkring dobbelt så mange som det, der tidligere var vores højeste niveau, siger administrerende direktør Kasper Holst Pedersen.

Forklaringen på det gode salg er sandsynligvis, at danskerne med de udbetalte feriepenge har haft flere penge mellem hænderne, samtidig med at mange af de ting, de plejer at bruge penge på, ikke har været mulige.

- Så har man fået kig på den stol, man længe har ønsket sig, men ikke har fået købt, fordi man også ville andre ting. Og så er det blevet den ting, nogle har gjort, siger Hanne M. Sundin.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?