28. juli 2021
The Repeatles stiller fem mand høj for at spille Beatles-musik ved en friluftskoncert på Barresøgaard søndag 4. juli. Pressefoto
The Repeatles stiller fem mand høj for at spille Beatles-musik ved en friluftskoncert på Barresøgaard søndag 4. juli. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Beatles-musik udendørs på Barresøgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Beatles-musik udendørs på Barresøgaard
Allerød - 22. juni 2021 kl. 12:33

Sidste år kunne Barresøgaard fejre 25 års jubilæum som besøgsbondegård. Det skulle have været fejret med en koncert med Repeatles, men koncerten måtte, som så mange andre, aflyses på grund af corona.

Men nu skal det være: Søndag 4. juli kl. 14 vil gården genlyde af et udpluk af de bedste sange, som The Beatles har beriget verden med.

Instrumenterne er lagt i hænderne på Peter Smith, lead­vokal og guitar, Brian 'Brissen' Jensen, leadvokal og leadguitar, Robert Mulder, vokal og bas, Allan Bode, trommer, og Asger Ahn, vokal og keyboard.

Der er tale om en friluftskoncert med u-nummererede siddepladser og afstand. Coronapas er en forudsætning, og publikum skal måske medbringe en pude til at sidde på og eventuelt paraply mod sol eller regn, skriver Barresøgaard i en pressemeddelelse.

Der kan købes økologiske øl og vand. Billetter kan kun købes via www.billetto.dk. Læs mere på www.barresoegaard.dk.

jesl

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?