21. september 2019
Magnus Rich Mogensen fra Allerød Karate Dojo modtog onsdag aften Team Allerøds talentpris. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Magnus Rich Mogensen fra Allerød Karate Dojo modtog onsdag aften Team Allerøds talentpris. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 13-årig med sort bælte fik årets talentpris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13-årig med sort bælte fik årets talentpris
Opdateret 21. marts 2019 kl. 11:30
Allerød - 21. marts 2019 kl. 04:09
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Team Allerød uddeler sin talentpris er det for at støtte et lokalt talent, så vedkommende kan skabe udvikling for sig selv og sin sport. Prisuddelingen skabte også en stor overraskelse for dette års modtager, der ikke vidste, hvad han gik ind til, da han onsdag eftermiddag troppede op i borgerportalen på Allerød Rådhus.

arrow Læs også: Festlig fejring af idrætten og spejderlivet: Se hvem der løb med priserne

13-årige Magnus Rich Mogensen har dyrket karate i seks år hos Allerød Karate Dojo. En klub med mange dygtige, unge kæmpere, der gør en god figur både nationalt og ude i den store verden.

- Årets prismodtager har i 2018 opnået det sorte bælte i shotokan-karate. Sejr over Danmarksmesteren og sejr i to svenske turneringer har desuden givet en adgangsbillet til SKIF-landsholdet og en flot udtagelse til det kommende shotokan-VM i Tjekkiet til juli. Gode resultater i den kommende tid kan være springbræt til landsholdet i Dansk Karate Forbund, men der skal man være 14 år for at være med, og det bliver han først til sommer, sagde Jan Gauger fra Team Allerød i sit oplæg til uddelingen af talentprisen, inden han satte navn på årets modtager.

- I Team Allerød vil vi gerne støtte ham i jagten på succes og videre udvikling, og vi håber, at de 10.000 kroner, der følger med prisen vil kunne gøre en forskel. Det er en fornøjelse, at vi nu kan overrække årets talentpris til Magnus Mogensen fra Allerød Karate Dojo, sagde Jan Gauger, og så måtte Magnus Mogensen en tur op på scenen.

Prisen blev uddelt i forbindelse med Ungdomsfondens årlige hyldest til kommunens idrætsudøvere, spejdere og ledere onsdag aften. Det var fjerde gang, prisen blev uddelt. Første gang, i 2016, gik den til orienteringsløberen Lasse Fugmann Thamdrup, mens det i 2017 var cykeltalentet Julius Johansen, der fik glæde af de 10.000 kroner. I 2018 modtog tennisspillere Anna Tang prisen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede