9. august 2020
Brugsforeningen i Lynge-Uggeløse satte rekord i omsætning i 2019. Foto: Jens Berg Thomsen
Brugsforeningen i Lynge-Uggeløse satte rekord i omsætning i 2019. Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rekordomsætning i Superbrugsen i Lynge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rekordomsætning i Superbrugsen i Lynge

2019 bød på pris som regional bedste brugs. Regnskab viser bedste resultat siden 1998

Allerød Nyt - 12. juli 2020 kl. 09:52
Af Jens Berg Thomsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En rekordomsætning på knap 108 millioner kroner var hvad bestyrelse og uddeler Jens-Erik Klose forleden kunne præsentere, da der var generalforsamling i Lynge-Uggeløse Brugsforening. Selve generalforsamlingen blev dog holdt under "specielle omstændigheder", fortæller bestyrelsesformand Kenneth Rasmussen til Allerød Nyt.

"Det er mit første år som formand og selvfølgelig er det - ligesom i resten af verdenen- nogle helt specielle omstændigheder vi har skullet forholde os til i år. Under normale omstændigheder deltager imellem 300 og 400 medlemmer til den årlige generalforsamling, men i år var vi et begrænset antal tilstede, men det var helt som forventet og helt som ønsket i forhold til håndtering af coronavirus," lyder det fra bestyrelsesformand.

Regnskabet bød på et overskud før skat på næsten to millioner, hvilket man skal helt tilbage til 1998 for at finde bedre, og i januar 2020 fik Superbrugsen Lynge-Uggeløse også prisen som bedste brugs i sit distrikt. Prisen er uddelt på baggrund af omsætning, indtjening, kundetilfredshed og trivsel blandt medarbejderne.

Superbrugsen kunne på generalforsamling fortælle, at man forventer fortsat momentum i 2020 og en fastholdelse af det lokale marked. Derudover er der glæde over, at der i 2021 bliver udbygget med blandt andet 100 kvadratmeter mere salgsområde, kontorer på førstesalen og mere plads til pakker bestilt via internettet.

På generalforsamlingen blev bestyrelsen den samme som i 2019, og Kenneth Rasmussen blev genvalgt som formand, da bestyrelsen konstituerede sig.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?