27. oktober 2020
Louis Sass Petersen med det håndgribelige bevis på, at hans Mr. Allerød-butik er 'årets butik' i Lillerøds bymidte. Foto: Jens Berg Thomsen
Louis Sass Petersen med det håndgribelige bevis på, at hans Mr. Allerød-butik er 'årets butik' i Lillerøds bymidte. Foto: Jens Berg Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mr. Allerød er årets butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mr. Allerød er årets butik

Handelsforeningen belønner Louis Sass Petersens engagement i Lillerøds bymidte

Allerød Nyt - 30. september 2020 kl. 16:10
Af Jens Berg Thomsen

Da Allerød Handelsforening forleden holdt generalforsamling, tilfaldt æren som 'årets butik' Mr. Allerød på M.D. Madsensvej. I begrundelsen stod der blandt andet, at butikken og dens indehaver, Louis Sass Petersen, altid bakkerop, har skarpe holdninger, har fat i lokalsamfundet og har stor anerkendelse fra byens borgere.

"Jeg blev overrasket, for jeg har aldrig prøvet at finde før," siger Louis Sass Petersen til Allerød Nyt.

"Jeg er altid med, når der er aktiviteter her i vores bymidte og prøver at få mennesker med og samle liv her i bymidten. Også for at få noget omsætning. Og jeg er altid klar til at stille op, når der skal ske noget her," siger han.

Ved samme generalforsamling blev Louis Sass Petersen også valgt ind i bestyrelsen i Handelsforeningen som suppleant. Tidligere har han siddet i samme bestyrelse i ti år, og efter en pause er han nu tilbage.

I begrundelsen skriver Handelsforeningen også, at Louis Sass Petersen i 2019 holddt et "flot jubilæum" i 2019, da han fejrede 50 år i sit fag.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?