25. januar 2021
Flemming Bærentzen.
gallery icon

Se billedserie

Flemming Bærentzen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mest af alt glæder jeg mig til atter at kunne kramme mine børnebørn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mest af alt glæder jeg mig til atter at kunne kramme mine børnebørn

Allerød Nyt har stillet spørgsmålet: Hvad drømmer du om at gøre, når vi igen kan mødes frit og mange? Se svarene her

Allerød Nyt - 05. april 2020 kl. 11:15
Af Michael Braunstein

Corona-krisen påvirker os alle, og der er nok af historier i medierne om corona, der kan gøre én trist. Allerød Nyt har stillet dette spørgsmål til Allerød-borgere og mennesker, der til dagligt er aktører i Allerød:

Hvad drømmer du om at gøre, når vi igen kan mødes frit og mange?

Her er de svar, vi fik:

arrow Læs også: Nu er de i hjemmekarantæne: Eva og Flemming Nejstgaard kørte i bil fra Spanien til Danmark
"At få gang i det sociale liv igen"

Flemming Bærentzen, formand, Allerød Fodbold Klub:

"Jeg glæder mig som alle andre til at få gang i det sociale liv igen med både min egen familie og venner, hvor vi igen kan kramme, spise gode middage og tage på ferier igen uden frygt."

"Jeg glæder mig også til at få åbnet AFK igen, få set alle klubvenner og få bolden til at rulle igen. I det hele taget ikke at være begrænset længere."

"At kunne kramme mine børnebørn"

Bjørli Lehrmann, naturvejleder, Vestre Hus Børnenaturcenter:

"Når krisen er ovre, glæder jeg mig til igen at kunne dele min begejstring for livets mangfoldighed med store som små. Og jeg glæder mig til atter at kunne ture på tv-optagelse med Vicky i det danske landskab."

"Men mest af alt glæder jeg mig til atter at kunne give mine børnebørn et ordentligt kram."

"At holde aftenåbent i bymidten"

Lene Krogh, formand for Allerød Handelsforening:

"Jeg drømmer om, at vi kan holde aftenåbent i bymidten, hvor alle kan mødes risikofrit. Hvor der er god underholdning, god musik, lækker mad og gode tilbud i byens forretninger. Hvor alle kan hilse på gode venner og naboer, og hvor børnene kan være sammen. Helt som vi plejer, når der er fest i bymidten."

"At lave arrangementer fuld af liv og glæde"

Susanne Karlsson, citymanager:

"Jeg drømmer om igen at kunne være med til at skabe nogle hyggelige arrangementer i bymidten. Arrangementer fuld af liv og glæde, hvor hele Allerød kan mødes på tværs af gererationer."

"At se jer allesammen igen"

Merete Them Kjølholm, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Allerød Kommune:

"Jeg drømmer om, at bibliotekerne har endnu mere fokus på at skabe et hus, der inspirerer til, at vi er sammen. At bibliotekerne bliver et slags moderne forsamlingshus eller et centralt rum i byen. Jeg synes, at vores lokale biblioteker har gjort et stort og vigtigt arbejde for borgerne i Allerød i denne ekstraordinær situation, og jeg er sikker på, at de har gjort en forskel for mange Allerød-borgere."

"Jeg drømmer også om, at vi bruger den her lejlighed til at kigge lidt indad, og at vi giver os selv tid og rum til at finde inspiration, til at reflektere - om det så er i vores skønne natur her i Allerød, ved at se en teaterforestilling, høre musik eller læse en bog – det er lige meget. Kulturen og naturen er eksistentiel for at vi har det godt, og jeg håber, at når Covid-19 tiden er ovre, så kommer vi ud af vores huse og er sammen om alle mulige forskellige oplevelser."

"Jeg drømmer om, at vi alle støtter op om FN's 17 Verdensmål, og at vi bliver endnu skarpere i vores prioriteringer af de handlinger, der skal til, for at vi kan få en bæredygtig verden. Både på verdensplan og lokalt."

"Sidst men absolut ikke mindst: Når vi igen kan mødes frit og mange, så drømmer jeg om, at vi får takket børnene for, hvor gode de har været til at acceptere hele den her situation. Mange af os forældre har haft rigtig meget fokus på vores arbejde. Vores børn har ofte måttet vente indtil vores online-møder blev overstået, inden de kunne få den hjælp og opmærksomhed, som de havde brug for. Jeg er så imponeret over, hvordan de har taklet denne enorme omvæltning af deres hverdag."

"Mest af alt så glæder jeg mig til at se jer alle sammen igen."

arrow 35 butikker holder fortsat åbent i bymidten i Lillerød
03. april 2020 kl. 13:15 Opdateret: kl. 12:42
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?