27. september 2020
Børnene behøvede ikke megen introduktion, før de kastede sig ud i at prøve de hæsblæsende cirkuseffekter. Foto: Peer Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Børnene behøvede ikke megen introduktion, før de kastede sig ud i at prøve de hæsblæsende cirkuseffekter. Foto: Peer Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glade børn legede cirkus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glade børn legede cirkus
Allerød Nyt - 06. august 2020 kl. 13:06

Af Peer Rasmussen
Gang på stylter, rotationer med en hullahopring, kørsel på ethjulede cyker, spille med diablo og roterende tallerkner på en pind.

Det var nogle af de spændende og sjove aktiviteter børnene kunne muntre sig med og øve sig på, da cirkusduoen Cirostancia over to dage den 6. og 7. august havde cirkuslegeplads i tre timer fra klokken 11-14 på "Øen" på M.D. Madsensvej i Lillerød bymidte.

Aktiviteten var arrangeret af Byforum, og hver time var det nye hold med børn, som fik lov til at prøve.

Da Allerød Nyt kiggede forbi skinnede solen fra en skyfri himmel, og rundt omkring Øen sad folk og hyggede sig i det dejlige vejr.

På selve pladsen behøvede cirkusduoen Cirostancia ikke at introducere børnene til så meget, før de straks kastede sig ud i at prøve de hæsblæsende cirkuseffekter, der var lagt frem.

Inden børnene fik lov til at prøve de forskellige ting skulle der naturligvis sprittes hænder, og der var fuld koncentration og smil på læberne, mens cirkuskunstnerne stod på.

Også enkelte modige voksne prøvede cirkuseffekterne, men udefra set var det altså børnene, som var de bedste til at udføre de forskellige cirkusnumre.

Har debatten om sexisme taget overhånd?