23. september 2020
Lillerød Badminton, Allerød Håndbold Klub, Allerød Bordtennis Klub og Lillerød Gymnastik glæder sig over at kunne komme i gang med projektet med et anlæg til udefitness - og til forhåbentlig at kunne byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningerne.
Lillerød Badminton, Allerød Håndbold Klub, Allerød Bordtennis Klub og Lillerød Gymnastik glæder sig over at kunne komme i gang med projektet med et anlæg til udefitness - og til forhåbentlig at kunne byde velkommen til en masse nye ansigter i foreningerne.
Foto: Temafoto: Stevica Mrdja/Microgen - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire klubber laver anlæg til udefitness ved Lillerødhallerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire klubber laver anlæg til udefitness ved Lillerødhallerne

Lillerød Badminton, Allerød Håndbold Klub, Allerød Bordtennis Klub og Lillerød Gymnastik har fået støtte til projektet fra DIF og DGI

Allerød Nyt - 20. januar 2020 kl. 17:45
Af Michael Braunstein
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med støtte fra DIF og DGI's foreningspulje kan Lillerød Badminton, Allerød Håndbold Klub, Allerød Bordtennis Klub og Lillerød Gymnastik nu sætte gang i etablering af et længe ønsket anlæg til udefitness ved Lillerødhallerne.

De fire foreninger har fået 292.000 kr. i støtte fra puljen.

Morten Mohr Hansen fra Lillerød Gymnastik ser især frem til, at foreningerne - som samlet har over 2000 medlemmer - snart kan tilbyde et yderligere aktivitetstilbud til medlemmerne, andre foreninger, den selvorganiserede idræt samt byens borgere.

Hensigten er at skabe et rum, som giver mulighed for at flere af kommunens borgere kan dyrke idræt og bevægelse samt derigennem at tiltrække flere borgere til foreningerne, påpeges det i en pressemeddelelse, der fortsætter:

'Lillerødhallerne ligger tæt på det almennyttige boligbyggeri Ørnevang/Uglevang, en del parcelhusområder samt på skole og institutioner, hvorfor anlæggets placering giver mulighed for aktivt at aktivere og tiltrække borgere herfra.'

Udefitnessanlægget forventes at blive indviet i efteråret 2020.
DIF og DGI's foreningspulje uddeler årligt cirka 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger. Puljens midler kommer fra de såkaldte 'Spillehalsmidler', som Venstre, Liberal Alliance, Det Konservative Folkeparti, Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Radikale Venstre og SF har afsat til lokalforeningspuljer til støtte for det frivillige foreningsliv i Danmark.

arrow Læs også: Sigma håber ny aftale kan give lettere adgang til langbane
arrow Sigma Swim med i banebrydende aftale om træningsmiljø
22. januar 2020 kl. 14:56 Opdateret: kl. 14:56
arrow For fjerde år i træk: 'Hold Hjernen Frisk'
18. januar 2020 kl. 11:15 Opdateret: kl. 15:39
Har debatten om sexisme taget overhånd?