28. februar 2020
Der øves sangnumre til årets revy med skuespillere og musikere.
Der øves sangnumre til årets revy med skuespillere og musikere.
Foto: Lillerød Revyen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Allerød får en tur i revymøllen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allerød får en tur i revymøllen

Lillerød Revyen er blandt de første til at markere kommunens 50 års jubilæum

Allerød Nyt - 18. januar 2020 kl. 06:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lillerød Revyen er blandt de første, der markerer Allerød Kommunes 50 års jubilæum i 2020: Det sker med fem forestillinger på Kirkehavegård, med premiere torsdag 6. februar kl. 19.30.

Lillerød Revyen har flyttet lokalitet, og derfor bliver formen også en anden, men dog ikke mere ændret end at du stadig kan kende revyen, anfører Lillerød Revyen i en pressemeddelelse.

Da lokalerne er mindre end Centerhallen, bliver der tale om café -stemning, hvor publikum kommer helt tæt på scenen og skuespillerne.

Sketches, grin og sang

Og tæt på har revyen allerede været på en ulmende suspekt fraktion, der opererer i kulissen med hemmelige missioner. Disse kan følges på Lillerød Revyens side på Facebook, hvor informationer løbende bliver opdateret og løfter en flig af sløret for årets forestilling, lyder det fra revyen.

På scenen kan publikum møde gamle kendinge som Frederikke Hjorth og Christian Søndergaard. Sanne Ågård Hansen er vendt tilbage til revyen efter flere års pause, og Maria Schou Petersen er helt ny. Musikerne er de to tidligere kapelmestre Mads Sander og Jesper Balslev.

Der vil som altid være sketches, grin og sang i årets revy, og kommunesammenlægningen, der fejrer sit 50-årige jubilæum, får også en tur i revymøllen, lover Lillerød Revyen.

Lille reception 6. februar

Man kan købe billetter til forestillingerne på Billetto.dk - Lillerød Revyen. Billetterne er unummererede og koster 125 kr. pr stk. Der er også mulighed for at købe billetter i foyeren på Allerød Bibliotek lørdag 25. januar mellem kl. 11-13.

Der er forestillinger på følgende tidspunkter: Generalprøve onsdag 5/2 kl. 19.30, premiere torsdag 6/2 kl. 19.30 - med en efterfølgende lille reception, hvor revyen serverer et glas vin - fredag 7/2 kl. 19.30 samt lørdag 8/2 kl. 15.00 og 19.30.
mik.

Billetsalget er startet, og der er solgt mange billetter allerede, oplyser revyen.

'Vi er spændte og glæder os til at afprøve den nye form, ligesom vi håber på, at publikum vil bakke op om det nye café-koncept, hvor der er mulighed for at købe snacks og drikkevarer,' hedder det i pressemeddelelsen fra Lillerød Revyen.