6. juni 2020
Modelfoto: Adobe Stock
Modelfoto: Adobe Stock
Foto: leungchopan - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ældre Sagen aflyser arrangement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ældre Sagen aflyser arrangement
Allerød Nyt - 07. april 2020 kl. 06:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

aflysning Den 23. april og den 24. april skulle Ældre Sagen i Allerød sammen med Folkebevægelsen om ensomhed have afholdt to spis sammen-arrangementer.

"Men på grund af den kedelige Corona situation vi alle er i, må disse arrangementer desværre aflyses," står der i en pressemeddelelse fra Ældre Sagen i Allerød.

Til oktober skal der holdes lignende arrangementer. Det er endnu uafklaret, om disse bliver afholdt, men som tingene står lige nu, giver billetter til henholdsvis den 23. apil og 24. april adgang henholdsvis til arrangmenterne den 22. oktober og den 23. oktober.

"Det vil sige, at de købte og reserverede billetter er sat i bero, og altså kan bruges til næste arrangement, hvis det kan gennemføres. Og hvis man ikke kan gøre brug af sin billet der, kan den selvfølgelig returneres og man får pengene tilbage," står der.

Billetter kn refunderes ved at skrive til bente.larsen@mailme.dk eller på telefon 40467633. Det kan også ske på Ældre Sagen Allerøds tirsdagsmøder, når de efter planen begynder igen den 11. august 2020.

jbt

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?