10. december 2018
Den her går ikke på M.D. Madsensvej. Plakatophængningen går i gang lørdag den 28. oktober klokken 12, og dermed ændrer bybilledet sig de tre en halv uge frem til valget.        Foto: Allan Nørregaard
Den her går ikke på M.D. Madsensvej. Plakatophængningen går i gang lørdag den 28. oktober klokken 12, og dermed ændrer bybilledet sig de tre en halv uge frem til valget. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Partier trækker lod om lygtepæle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Partier trækker lod om lygtepæle
Allerød KV17 - 17. oktober 2017 kl. 21:16
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gågaden i Allerød bliver ikke plastret til med et uoverskueligt antal af valgplakater, når partierne lørdag den 28. oktober ved middagstid får lov til at skyde den visuelle valgkamp i gang. Partiforeningerne i Allerød har nemlig aftalt, at hvert parti kun må hænge en enkelt plakat op på M.D. Madsensvej.

- Efter sidste folketingsvalg var der lidt snak og lidt uenighed om, hvor man måtte hænge plakater op. Derfor holdt alle partiforeningerne et møde, og på det besluttede vi at bruge denne her metode med, at hvert parti får én plakat på én lygtepæl på M.D. Madsensvej, fortæller Karsten Längerich, der er formand for Venstre, på vegne af alle partiforeningerne i Allerød.

Der er altid rift om de bedste lygtepæle, og for at stille alle partier og lokallister lige har partiforeningerne desuden besluttet, at der skal trækkes lod om tildelingen af lygtepæle.

- Det handler dels om, at hele gågaden ikke skal plastres til med valgplakater, dels om hvem der har ret til hvilken pæl. På den måde undgår vi, at de store partiforeninger kan stå med 10 mand og reservere de bedste lygtepæle, mens de små ikke kan komme til, siger Karsten Längerich til Frederiksborg Amts Avis.

Lodtrækningen finder sted på mandag den 23. oktober klokken 16.30 foran Kvickly.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk