10. december 2018
Hvilke ansigter skal have en plads i byrådet? Valgdebatterne er en mulighed for at bestemme sig for, hvor krydset skal sættes. Foto: Allan Nørregaard
Hvilke ansigter skal have en plads i byrådet? Valgdebatterne er en mulighed for at bestemme sig for, hvor krydset skal sættes. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af valgdebatter i Allerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af valgdebatter i Allerød
Allerød KV17 - 02. november 2017 kl. 20:41
Af Anne-Mette Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er masser af muligheder for at engagere sig i valgdebatten den kommende uger i Allerød. Et af de første arrangementer finder sted mandag den 6. november på Ravnsholtskolen, hvor det er skoleområdet, der er i fokus.

Det er skolebestyrelserne i Allerød Kommune, der har inviteret til mødet, fordi det synes det er vigtigt at tale om de lokale skoler og deres udvikling. Alle partier og lister har tilkendegivet, at de stiller med en kandidat til debatten, som varer fra klokken 19 til 22.

Onsdag den 8. november er der igen valgdebat. Denne gang er det på Allerød Gymnasium, hvor der finder to arrangementer sted i forlængelse af hinanden. Først er det TV2 Lorry, der holder en paneldebat med nogle af de lokale byrådskandidater, der står klar til at tage aktuelle lokalpolitiske emner op. Det er klokken 15.

Når paneldebatten er slut, er gymnasiet selv vært ved en valgcafé, der varer fra 16 til 17.30. Konceptet er her et hyggeligt og afslappet café-inspireret arrangement, hvor borgerne kan møde deres lokalpolitikere og få en god snak over en kop kaffe og et stykke kage.

Ældreområdet bliver omdrejningspunktet, når der torsdag den 9. november igen er valgmøde. Det er i den store sal på Allerød Bibliotek, og det er Ældrerådet og Ældre Sagen, der sammen arrangerer mødet. Alle partiers og lokallisters spidskandidater er blevet inviteret til mødet og er på forhånd blevet stillet en række spørgsmål, som arrangørerne gerne vil have deres svar på. Blandt andet hvad de vil gøre for at yde en bedre hjælp til de ældre, og hvad de vil gøre for de pårørende, som kan stå i mange forskellige problemstillinger? Derudover er boligformer for ældre også på dagsordenen.

Mødet begynder 19.30 og varer til klokken 22.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk