23. september 2021
Det Ny Tonefilmsorkester blev grundlagt i 1998 af en gruppe entusiastiske studerende på Musikvidenskab ved Københavns Universitet. Pressefoto
Det Ny Tonefilmsorkester blev grundlagt i 1998 af en gruppe entusiastiske studerende på Musikvidenskab ved Københavns Universitet. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tag med på musikalsk besøg i Korsbæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tag med på musikalsk besøg i Korsbæk

Det Ny Tonefilmsorkester kan opleves i MusikTeatret

Albertslund Posten - 12. september 2021 kl. 07:31
Af Jørgen Brieghel

Det Ny Tonefilmsorkester med et 32 mands stort orkester og fire-fem sangere kan oppleves ved en koncert søndag den 19. september kl. 14:00 i MusikTeatret Albertslund. Orkestret spiller den kendte musik fra Tv-serien Matador.

En underholdende dirigent vil desuden guide igennem koncerten med den skønne musik, som vi alle kender samt anekdoter fra Tv-serien.

Det Ny Tonefilmsorkester blev grundlagt i 1998 af en gruppe entusiastiske studerende på Musikvidenskab ved Københavns Universitet. Målet var blandt andet at spille populære og kendte musikstykker fra lystspil med respekt for traditionen og datidens klangnormer.

Koncerten foregår som nævnt i MusikTeatret Albertslund, og det skyldtes at Kulturhuset Birkelundgaard ikke har rådighed over Birkelundladen i denne periode grundet den nye låneaftale med kommunen.

"Kulturhuset har indgået et samarbejde med Det Ny Tonefilmsorkester, og det indebærer blandt andet, at der fremover kommer flere tema-koncerter", fortæller Knud Tietgen Lund fra Kulturhuset Birkelundgaard.

"Desuden er der lavet en aftale med kommunens plejecentre, så nogle af de ældre borgere, der normalt har svært ved at komme ud, kan komme gratis til koncert".

Læs mere på akbg.dk
Resterende billetter kan købes ved døren på dagen. Dørene åbnes kl. 13:00.

Det vil fortsat være foreningens frivillige hjælpere, der vil stå i baren samt sørge for at hjælpe gæsterne på plads i salen.


KONTAKT OS

Synes du, at kommunen er der for dig?