30. maj 2020
Der er svømning for alle pengene ved AIFs forårsstævne den 7. marts.
Der er svømning for alle pengene ved AIFs forårsstævne den 7. marts.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svømmere holder forårsstævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svømmere holder forårsstævne

Der er svømmere fra flere klubber med til AIF-stævne

Albertslund Posten - 26. februar 2020 kl. 10:25
Af Finn Due Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selv om vejret udenfor ikke ligefrem lever op til betegnelsen for tiden, så er der forårsstævne i svømmehallen på Nyvej lørdag den 7. marts.

Det er AIF Svømning, der står som vært for det traditionsrige arrangement, og der er svømmere fra flere klubber med i bassinet:

"I år får vi besøg af svømmerne fra Taastrup, Vallensbæk, Solrød, A6 og MK 31 foruden vores egne lokale konkurrencesvømmere", fortæller Janne Munk fra AIF Svømning.

Der lægges ud fra klokken 9.30 om morgenen, med årgang 2010 og yngre. Herefter går det slag i slag med aldersgrupperne, frem til årgang 2006 og ældre.

Dagen slutter af med en såkaldt 25-crawl challenge. Den svømmes som indledende heats i dagens første løb, og er et udskilningsløb.

"De fem hurtigste i hver årgang går videre til finalen, som er dagens sidste løb. I finalen udgår den langsomste svømmer efter hver 25 meter, indtil der står én tilbage. 25-crawl challenge oprettes hvis der er mindst to svømmere i en gruppe", siger Janne Munk.


KONTAKT OS

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?