15. august 2020
Så er der gang i dansen. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Så er der gang i dansen. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Høj stemning over "High School Musical"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Høj stemning over "High School Musical"

Ugen har stået i musicalens tegn på Albertslund Gymnasium

Albertslund Posten - 10. februar 2020 kl. 09:25
Af Finn Due Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stemningen har været på sit højeste på Albertslund Gymnasium i den forgangne uge. Faktisk har intet været, som det plejer, da ugen har stået i musicalens tegn.

Engagementet var meget tydeligt, da eleverne opførte en charmerende udgave af klassikeren "High School Musical". Musikeleverne førte an sammen med deres lærere, men i år var der desuden en række 1. og 2.g-elever fra især htx-uddannelsen, som bidrog i bandet, og det blev en indsats der blev rost fra flere sider.

Kulisser og professionel lyd og lys blev skabt med bidrag fra SKP-elever på NEXT-afdelingen i Herlev, så der blev skabt et projekt, der kom flere til gavn, med svendeprøve for teaterteknikerne og et et professionelt set up til musicalen.

En begejstret rektor, Trine Ladekarl Nellemann, sætter disse ord på ugen:

"Basketballspillere bager kage, keminørder danser hiphop, skatere spiller klassisk musik og basketballholdets playmaker vil synge musical sammen med den stille og generte supernørd. De fastlaste kliker er i opbrud, og tiden er maske inde til at mærke efter hvad man brænder for. Nogle er bange for forandringerne og kæmper for at opretholde deres egen sociale status, men kan man overhovedet forhindre andre i at følge deres drømme?"

Forpremiererne blev traditionen tro opført for udskolingen på de lokale folkeskoler, hvor blandt andet flere klasser fra Pilehaveskolen i Vallensbæk kom på besøg for at følge stjernene Troy, Gabriella Montes, Sharpay og Ryan Evans.

Der var totalt udsolgt til sidste forestilling.


KONTAKT OS

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?