5. august 2021
Alle børn inviteres til at komme på Toftegårdenogvise deres kæledyr frem. Privatfoto
Alle børn inviteres til at komme på Toftegårdenogvise deres kæledyr frem. Privatfoto
Foto: JONAS BONDE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så er det tid til at vise kæledyrene frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det tid til at vise kæledyrene frem

4H invititerer alle børn til børnedyrskue på Toftegården den 29. august

Albertslund Posten - 18. juli 2021 kl. 05:59
Af Jørgen Brieghel

Alle børn inviteres til at vise deres kæledyr frem til børnedyrskue på Toftegården i Albertslund søndag den 29. august fra kl. 10 - 15.30.

I løbet af dagen skal deltagerne fortælle om deres kæledyr, f.eks. hvad de giver dyret at spise og hvordan de passer dyret. For deltagere med kaniner og hunde vil der være kaninhopkonkurrence og hundeagility. Alle deltagere får en præmie med hjem.

Tilmelding foregår på www.4H.dk. Er du medlem af 4H klik på "Mit 4H". Er du ikke medlem vælger du gæstetilmelding. Tilmeldingsfrist er den 15. august.

For både deltagere og besøgende vil der hele dagen være aktiviteter. Man kan bl.a. få en ponyridetur, male trædyr, kværne korn, deltage i sjove konkurrencer og ikke mindst se en masse søde kæledyr. Kl. 10.30 vil lokalpolitiker Susanne Storm Lind åbne dyrskuet.

"I 4H, som er en børne- og ungdomsorganisation, elsker vi dyr og vil gerne vise dem frem", fortæller Dorte Kimer, 4H-konsulent."I 4H lærer børn og unge at passe, pleje og omgås dyr på fornuftig vis. I de lokale 4H-klubber er der dyrehold, hvor man lærer om dyrenes adfærd, pasning, fodring, pleje og andre behov, så man er godt rustet til at passe sit kæledyr".


KONTAKT OS

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?