19. september 2020
Kunstnerkollektivet 'Venteværelset' kan opleves iLange Eng. Foto: Andreas Grønning Poulsen
Kunstnerkollektivet 'Venteværelset' kan opleves iLange Eng. Foto: Andreas Grønning Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prisbelønnet corona-opera kommer til Albertslund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisbelønnet corona-opera kommer til Albertslund
Albertslund Posten - 05. august 2020 kl. 09:00
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

10 professionelle sangere og musikere kommer til Lange Eng i Albertslund for at opføre en 'opera på afstand' med kridt på græsset og musik i højttalerne. Gratis adgang via tilmelding hos biblioteket. Spiller kun 16. august klokken 17.

Kunstnerkollektivet Venteværelset, der blev dannet i marts 2020 under COVID-19 pandemien, har skabt en nyfortolkning af Henry Purcells barokopera Dido og Aeneas og kaldt den opera "på afstand". De har med stor succes opført den i baggårde i København og nu er den for første gang kommet til Vestegnen.

Operaen formidler vores liv og skabelse af forestillingen under coronakrisen

"Jeg er blevet meget overrasket over, hvordan forestillingen og dens set up, som egentlig ikke er designet til børn, fanger deres opmærksomhed. Det er fantastisk at møde børnenes nysgerrighed, mens scenen tegnes op og kostumerne tages på - og det giver mulighed for et helt særligt møde mellem performere og publikum. Specielt karakteren Belinda med den lyslilla paryk vækker børnenes interesse, og deres nysgerrighed skaber et nyt forum for formidlingen af operaen og musikken. Det har været en kæmpe gevinst ved forestillingen, " siger violinst og medvirkende i forestillingen Nanna Treu.


KONTAKT OS

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?