21. september 2021
Festivalen finder sted omkring friluftsbadet, Badesøen. Foto: Kim Matthäi Leland
gallery icon

Se billedserie

Festivalen finder sted omkring friluftsbadet, Badesøen. Foto: Kim Matthäi Leland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter Sommer hovednavn på Badesøen Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter Sommer hovednavn på Badesøen Festival

Efter sidste års corona-aflysning, er Badesøen Festival klar - som endagsfestival 7. august. Programmet er komplet nu

Albertslund Posten - 23. juli 2021 kl. 06:00
Af Jørgen Brieghel

Efter sidste års aflysninger vender Badesøen Festival tilbage. Det er fjerde gang festivalen finder sted, når den 7. august indtager området i og omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund.

Der er et overflødighedshorn af kunstnere på programmet, men Peter Sommer og Tiggerne må nok siges at være main trækplaster.

Men også Efterklang, Alice Boman, Ganger, Derya Yildirim & Group Simsek skal nok trække folk til. Ligesom der bliver fællessang med Katrine Muff, happenings, samtaler, radio-bingo, vandland og meget mere.

Badesøen Festivalen byder på uventede, opsigtsvækkende og omfavnende oplevelser, der både nedbryder skellet mellem den finere og mere nichepræget kunst og det brede folkelige, og skellet mellem publikum og de optrædende.

Sådan beskrives festivalen i en pressemeddelelse.

Lokale navne

Badesøens profil spejler også lokalområdet. F.eks kommer bandet Group Simsek og spiller en groovy omgang anatolisk folk og tyrkisk psych, og den lokale Albertslund-musiker Ahmet Harmanci, som til dagligt kører taxa, kommer og giver en lille koncert på det kurdiske blæserinstrument zurna.

Endagsfestivalen er for alle, og de mindste kan også være med, da der både er legepladser og børneafdeling i vandlandet. Badesøen Festival har et stort ønske om at gøre det eksperimenterende folkeligt og samtidigt eksperimentere med folkeligheden. kapaciteten er - efter lempelser af restriktioner - øget til 900.

Dørene åbner kl. 13. Sidste koncert starter 21,15.

Kom glad!

Festivalen arrangeres af spillestedet Forbrændingen i samarbejde med internetradioen The Lake.

Jeppe Skjold fra Forbrændingen udtaler:

"Endelig er sommeren kommet, og i år må vi holde festival. Corona har trukket i langdrag, og det har ikke været fedt med alle de aflysninger og udskydelser. Men nu holder vi Badesøen Festival og vi glæder os helt sindssygt! Vi skal danse, lege, forundres og glædes ved musik vi kender og musik vi ikke anede eksisterede. Kom glad!"

I år opgraderes festivalen med endnu en scene - The Lake-scenen -, der kommer til at huse musik, performances og bingo. Radiobingo-traditionen fra de forgangne tre år føres altså videre, men ellers bliver der tænkt nyt, og scenen giver plads til flere undersøgende og eksperimenterende koncerter samt performancekunst og happenings.

Festivalen er støttet af Statens Kunstfond, Den A.P. Møllerske Støttefond, William Demant Fonden og Albertslund Kommune.

Læs hele programmet her www.badesoen.dk/program


KONTAKT OS

Synes du, at kommunen er der for dig?