12. juli 2020
Carsten Wittus
Carsten Wittus
Foto: Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindeord: Carsten Wittus er død

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindeord: Carsten Wittus er død
Albertslund Posten - 23. juni 2020 kl. 06:22
Af Bente Bang Clausen, formand for ældrerådet og Paw Østergaard Jensen, formand for social og sundhedsudvalget
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bente Bang Clausen, formand for ældrerådet og Paw Østergaard Jensen, formand for social og sundhedsudvalget, skriver mindeord om Carsten Wittus.

Mange Albertslundere kender Carsten Wittus fra en mangeårig indsats for byens ældre og som formand for foreningen bag Albertslund frivillig center.

Som ung læste Carsten jura nogle år, men det blev som logistik og souschef med kompetencer i IT at Carsten fik fyldt sit arbejdsliv ud. I samme firma gennem hele arbejdslivet, men desværre lukkede firmaet og Carsten måtte kaste sin energi over frivilligt arbejde i sin nye tilværelse på efterløn.

Det var nu ikke helt fremmed at være foreningsaktiv, da han tidligere havde siddet i skolekommissionen på Egelundskolen hvor hans to drenge Morten og Nikolaj gik.

Carsten kom ind i ældre rådet i 2006 og blev formand i 2009, en post han bestred i 10 år, samtidigt med at sidde i Damgårdshave Forretningudvalg, og bygge frivilligcentret op indtil for to år siden hvor stafetten blev givet videre her. Carsten har også deltaget i mange regions ældrerådsmøder, været aktiv i vestegnsamarbejdet mellem ældrerådene og været med i Danske Ældreråds bestyrelse i 4 år.

De sidste 16 år delte Carsten med Bergitte, privat og som makkere ikke mindst i frivilligcentret, hvor de nærmest var en institution i sig selv i mange år.

De svære opgaver med at få skrevet vedtægter og styr på regnskab hjalp Carsten gerne med, det var her erfaringen fra arbejdslivet kom mest til gavn.

Carsten var en fantastisk demokrat, folk faldt ned og forholdt sig til sagen når Carsten var med ved bordet, berettes det. Han havde en evne til at sætte sig ind i sagerne og en enestående tålmodighed.

Carsten Wittus tilhørte den store generation fra 1945 og ville være blevet 75 år til oktober, der er bisættelse tirsdag d. 30 juni.


KONTAKT OS

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?