24. juni 2021
Lars Gravgaard Hansen, formand, og Paw Østergaard Jensen, nyvalgt næstformand, håber at sponsorer og frivillige vil støtte op om den fælles juleaften i år.
Lars Gravgaard Hansen, formand, og Paw Østergaard Jensen, nyvalgt næstformand, håber at sponsorer og frivillige vil støtte op om den fælles juleaften i år.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fælleskab er gået i gang: Håber allerede nu på en rigtig jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fælleskab er gået i gang: Håber allerede nu på en rigtig jul

Julefællesskabet sætter alt ind på at gennemføre den fælles juleaften, der måtte aflyses i 2020

Albertslund Posten - 11. juni 2021 kl. 06:00

Nok er det sommer og juni, men derfor kan man da godt allerede nu drømme om en rigtig jul.

Det gør de i hvert fald i Julefællesskabet Albertslund. Herfra lyder det, at man vil sætte alt ind på at gennemføre den fælles juleaften, som måtte aflyses i 2020, på grund af Corona-restriktionerne.

"Julefællesskabet Albertslund arbejder på planlægningen af julen 2021 og vil senere melde ud om arrangementet" siger formand Lars Gravgaard Hansen.

Han håber meget at Covid-19 er et overstået kapitel, så julen 2021 kan fejres "i bedste fællesskabs ånd", som han siger.

"Bestyrelsen er startet arbejdet på næste arrangement, og har allerede modtaget donation fra Nordea Fonden. Potentielle sponsorer vil i den kommende tid blive kontaktet", siger Lars Gravgaard Hansen, der på bestyrelsens vegne håber på mange frivillige og mange deltagere den 24. december.

Man vil senere melde fakta ud om det planlagte arrangement. Interesserede frivillige kan skrive til adressen 2620jul@gmail.com.

På den seneste generalforsamling blev Paw Østergaard Jensen valgt som ny næstformand og Susanne Hansen som kasserer.

fdue


KONTAKT OS

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?