6. juni 2020
"Arbejdet giver en rigtig god forståelse for, hvordan de ældres dagligdag ser ud. Jeg har fx fået helt nye øjne på en borger, jeg ellers har i genoptræningsforløb. Det betyder, at jeg faktisk har ændret det forløb, jeg ellers havde planlagt for borgeren", siger Christopher John Paine.
"Arbejdet giver en rigtig god forståelse for, hvordan de ældres dagligdag ser ud. Jeg har fx fået helt nye øjne på en borger, jeg ellers har i genoptræningsforløb. Det betyder, at jeg faktisk har ændret det forløb, jeg ellers havde planlagt for borgeren", siger Christopher John Paine.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Corona-assistance: Fra genoptræning til hjemmepleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Corona-assistance: Fra genoptræning til hjemmepleje

Christopher John Paine arbejder til daglig i genoptræningen i Albertslund kommune, men hjælper nu hjemmeplejen i en travl tid

Albertslund Posten - 06. april 2020 kl. 11:36
Af Jørgen Brieghel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I de her dage har ældreplejen brug for ekstra hænder.

Derfor har flere frivilligt tilbudt deres hjælp - en af dem er Christopher John Paine.

Chris arbejder til daglig som ergoterapeut i genoptræningen i Albertslund Kommune, men nu hjælper Chris hjemmeplejen i en travl tid.

"Jeg synes, det er vigtigt at hjælpe, der hvor man kan - det er vigtigt med samfundssind, især i en svær situation som denne" fortæller Chris.

Chris er ansat hos ældreplejen i en tidsbegrænset periode og er en af de gode kræfter, der har meldt sig i kampen mod coronavirus.

Siden forrige mandag har Chris været tilknyttet ældreplejen.

"Jeg startede med tre dages intro, hvor vi fik en god forståelse for arbejdet, og nu er jeg så med rundt", siger Chris, som tror på, at han i fremtiden vil kunne bruge sine erfaringer fra ældreplejen i hans arbejde som ergoterapeut.

"Arbejdet giver en rigtig god forståelse for, hvordan de ældres dagligdag ser ud. Jeg har fx fået helt nye øjne på en borger, jeg ellers har i genoptræningsforløb. Det betyder, at jeg faktisk har ændret det forløb, jeg ellers havde planlagt for borgeren."

Samtidig ser Chris helt nye muligheder for samarbejder med kolleger fra andre faggrupper.

"Det er en gylden mulighed for at bygge broer mellem faggrupperne i kommunen, når vi hjælper hinanden som nu. Vi får sat ansigt på hinanden, og det gør at vi måske får lettere ved lige at tage kontrakt og fx ringe til Chris, der hjalp til under corona-epidemien, hvis vi har brug for sparring om borgerene" siger Chris. Arbejdet gavner altså ikke kun nu og her, måske vi også kan lære noget helt nyt, som kan komme til gode senere.

Vil du også tilbyde din arbejdskraft og har en sundhedsfaglig baggrund? Så kontakt Sara Langsted på telefon 23 31 70 54 eller sqg@albertslund.dk. Alle lønnes ifølge overenskomst, opælyser Albertslund Kommune.


KONTAKT OS

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?