23. juni 2021
På grund af corona-restriktioner var generalforsamlingen i år henlagt til Brugsens varegård. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

På grund af corona-restriktioner var generalforsamlingen i år henlagt til Brugsens varegård. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Brugsens generalforsamling blev holdt udendørs i silende regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brugsens generalforsamling blev holdt udendørs i silende regn

Herstedvester Brugsforening holdt generalforsamling nummer 107, og aldrig før har man måttet rykke udendørs

Albertslund Posten - 12. maj 2021 kl. 06:13
Af Jørgen Brieghel

107 gange har Herstedvester og Omegns Brugsforening holdt generalforsamling. Det gjorde vi forleden, men det var da første gang i de mange år, at vi har holdt den under åben himmel. Årsagen er naturligvis corona-restriktionerne", fortæller formanden, Lars Iversen.

"Vi holdt generalforsamlingen i Brugsens varegård, som i dagens anledning var pyntet op med blomster og stolerækker af paller. Der var 22 deltagere i generalforsamlingen, som selvfølgelig blev holdt helt i tråd med corona-reglerne og dermed forsamlingsrestriktionerne for udendørs arrangementer", beretter Lars Iversen.

"Det havde ellers være ttørvejr i 12 dage, men lige da vi startede, begyndte det at regne. Det blev taget med godt humør af de mange deltagere, og der var god stemning hele vejen igennem selve generalforsamlingen som blev flot ledet af dirigenten Per Gustafson midt i regnen".

Godt resultat og godt humør

Alt blev afviklet som en generalforsamling skal, blot krydret med regnvejr - som det ses på billederne, og så var der mange smil og små grin undervejs f. eks når formanden kæmpede med sit talepapir. Efterhånden som papirerne blev rigtig våde klæbede de nemlig ammen og ville næsten ikke skilles ad igen.

"En anden årsag til det gode humør var, ud over de pudsige situationer, også, at årets resultat var det bedste siden 2009. Og så indeholdt beretningen rigtig meget ros til ledelse og medarbejdere for flot, at have klaret, at møde kunderne med smil under mundbindet og yde god service midt i alle restriktionerne med sprit og mundbind", siger Lars Iversen formand for foreningen, der har næsten 4900 medlemmer.


KONTAKT OS

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?